🔥İndirim Adata Xpg Sx8200 Pro 1tb SSD 5959tl

Mujka

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,436
Son düzenleme:
Dram vardı diye hatırlıyorum bunda ama yazma okuma hızı düşük biraz ona göre alın alacaksanız.

Şu gen ve dram meselesi bana boş gelmeye başladı elime sistem geçtikçe deniyorum. Casual kullanıcı için filtrelere çok da gerek yok gibi.

Şu gen ve dram meselesi bana boş gelmeye başladı elime sistem geçtikçe deniyorum. Casual kullanıcı için filtrelere çok da gerek yok gibi.
hız muhabbetini ben de takmıyorum da dram fark ediyor hocam ya

İnfo olarak söyledim hocam merak eden için herkes standart kullanıcı değil sonuçta

• Beğen
Reaksiyonlar: AMYG
hız muhabbetini ben de takmıyorum da dram fark ediyor hocam ya
Büyük dosyalar atınca gerçekten fark ediyor evet ama kim bu kadar büyük dosya yatıyor ki aramızda iş yapmayanlar dışında 😅

oyunlarda bir farkları var mı bu gen ve dram muhabbetlerinin ?

oyunlarda bir farkları var mı bu gen ve dram muhabbetlerinin ?
Ben çok fazla oyun oynamıyorum yanlış yönlendirmeyeyim Hocam sizi. Ama gen 3 ssd kullandığım oyunlarda herhangi bir fark hissetmiyorum.

Sata SSD kullanıyorum onun hızı bile fazla fazla yetiyor ama DRAM baya hissediliyor ya mümkünse olmayanlardan uzak durun, zaten bu ara RAM fiyatları pahalı diye iyi modellere bile koymuyorlar bazen, mesela benim şuan kullandığım SSD de var ama yeni versiyonunda kaldırmışlar.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Oyun için uygun fiyata yakalanırsa sata ssd bile üzmez bence.
DRAMi varsa hiçbir sorun olmuyor ana disk olarak SATA SSD kullanıyorum.

Arkadaşlar benim ssd ihtiyacım var. Anakartımda pcı 5 özelligi var. ama sanırım çok bi önemi yok bizim gibi orta seviye insanlar için. 1 TB modelleri 4 bine düşermi sizce sade anakartım var diğer parçalarıda beklerken bekliyebilirim. Dram falan iyi demiş herkes eğer iyiyse fiyatına göre bunu alayım taksit ile

neyse zaten 3 taksitmiş 4.5 5e buluruz illaki ya

Arkadaşlar benim ssd ihtiyacım var. Anakartımda pcı 5 özelligi var. ama sanırım çok bi önemi yok bizim gibi orta seviye insanlar için. 1 TB modelleri 4 bine düşermi sizce sade anakartım var diğer parçalarıda beklerken bekliyebilirim. Dram falan iyi demiş herkes eğer iyiyse fiyatına göre bunu alayım taksit ile

neyse zaten 3 taksitmiş 4.5 5e buluruz illaki ya
ssd fiyatları olması gerekenden kat kat pahalı, acil ihtiyacın yoksa alma

Geri