❌İndirim Bitti! Vatan Mağazalara Özel Fiyatlar 9070-4070 19k

Telefonla siparişte olay şöyle gerçekleşiyor.

Sipariş verince kart no ile ödeme alınıyor. Ürün faturası kesilmeden o ürün çalışan tarafından istediği herhangi birine satılabilir. Çünkü mağazada çalışan orada satış yaparsa prim alacak ama telefon ile ürün zaten satılmış ürünğn faturasını kesince bişey alamaz. Prim için sizin telefonla sipariş verdiğiniz ürün başkasına satılır diye mağazadski çalışan üründe indirim çoksa mağazadan satılır prim alırım diye ürünün faturasını kesmiyor. Yoğunluk var ayağına bi kaç saat bekletebilir. O yüzden gündüz bir çok ürün hala stokta gözükmesine rağmen kapanış saati 10a yaklaşınca birden ürünler stoktan hızlı düşmeye başladı. Mağazadan kimse gidip almayınca o ürünü satış personeli istemeyerek telefonla sipariş edene faturasını keser.

Telefonla söylenen işte mağazaya kargoluyoruz. Ürün o mağazaya gidince mağaza stoğuna giren ürün o mağazanın çalışanı tarafından fatura kesilir deniyor yersen. Türkiye'nin bi ucundan bi ucuna aynı gün kargo ulaştığı nerde görülmüş. Şehir içinde bile ulaşmıyor. Ürün gelecek. Kontrol edilecek stoğa girilecek normalde bi kaç gün vakit alır. Yemeyin bu numarayı telefonla sipariş verirken.

Sikayet edin. Önce alana değil istedikleri kişiye fatura kesiyorlar. Bir de para işletme konusu var. O da başka hikaye.

Son düzenleme:
Vatandan çalışan aradı, ilk başta dedim aha iptal yedik herhalde. 9070 XT için sadece ellerinde teşhir kalmış bilgilendirme yapmayı dün unutmuş cart curt muhabbeti yine klasik. Mecbur kabul ettim zaten 6 taksitle aldım. Sonuç olarak bana teşhir geliyor kötünün iyisi yine. 9070 XT alanlara umarım sıfır gelir.

Son düzenleme:
Vatandan çalışan aradı, ilk başta dedim aha iptal yedik herhalde. 9070 XT için sadece ellerinde teşhir anakart kalmış bilgilendirme yapmayı dün unutmuş cart curt muhabbeti yine klasik. Mecbur kabul ettim zaten 6 taksitle aldım. Sonuç olarak bana teşhir geliyor kötünün iyisi yine. 9070 XT alanlara umarım sıfır gelir.
Ben 4070'i sıfır aldım. Bilmiyorum çok garip çalışanlar var. Dikkatli olmanız dileğiyle.

Apple watch almıştım. müşteri hizmetleri aradı. üründe kılcal çizik ve batarya sorunu varmış bende iptal ettirdim.

9070 XT icin telden siparis verecektim, temsilci teshir urun oldugunu istersem detay bilgi almam icin magaza nolarini verdi. Magazayi aradim epey teshir urunu satilmis, bir sorundan oturu iade edilmis urunler olabilecegini soyleyince caydim, normalde teldeki destek hattindaki temsilci bana ayirtmisti.

Urunler ulastiginda yazilimlarla (3DMark, OCCT, Cinebench vs.) ve oyunlarla gecikmeden test edin bence.

9070 XT icin telden siparis verecektim, temsilci teshir urun oldugunu istersem detay bilgi almam icin magaza nolarini verdi. Magazayi aradim epey teshir urunu satilmis, bir sorundan oturu iade edilmis urunler olabilecegini soyleyince caydim, normalde teldeki destek hattindaki temsilci bana ayirtmisti.

Urunler ulastiginda yazilimlarla (3DMark, OCCT, Cinebench vs.) ve oyunlarla gecikmeden test edin bence.
Çoğu cw seslidir diye tahmin ediyorum. İade urunlerse

Vatan teşhirler soru işaretli ürünler oluyor yüke koyun 3 saat çalıştırın gelince fiyatlar çok iyi. Cw önemsizde onarım görmüşmü ona dikkat edin.

Çoğu cw seslidir diye tahmin ediyorum. İade urunlerse
Belki de oyledir belki de komple arizalidir, detay vermediler. CW herkesi rahatsiz etmez ama fazlaysa beni rahatsiz eder. Garanti icin ayni prosedur isliyor demisti destek hattindaki temsilci ama magazadan teslim almak daha riskli, online siparis bu tur urunlerde daha mantikli zaten magaza iade urunler online siparis urunleridir demisti.

mağaza da özellikle satılan teşhirleri ya da tek tük sıfırları müşterilerden çok çalışan ya da onların tanıdıklarının aldığını düşünüyorum
Normalde öyle ürünleri çalışanların alması yasak. Tabi kılıfına uyduruyorlardır. Yakınını arıyıp aldırtıyordur, oda içeriden ayırıyordur.

Az önce Vatan Bilgisayar mağazasına 46mm Apple Watch Series 10 cihazı 8.900₺’ye almaya gittim. Kozmetik kusur olmaması durumunda alacaktım direkt ancak görüp duyduklarımdan sonra vazgeçtim açıkçası.
Benim gibi düşünerek mağazalara gitmeyi planlayanlar varsa yeniden gözden geçirsinler diye buraya yazıyorum.

Öncelikle en büyük eksi olarak ürün ilan üzerinde sitede kayışlarıyla beraber gelecek olarak belirtiliyor mağazada bana getirilen üründe kayış yoktu, bu ürünlerden çıkan kayışların raflardaki diğer ürünlerde kullanıldığı o nedenle kayışsız olarak teslim edileceklerini söylediler.

Ürünün zaten kendine ait herhangi bir kutusu yok siyah basit bir sünger içerisinde öyle kenarda duruyor hani belki bir kutu olur ama biraz yıpranmış olur vesaire gibi düşünceleri olan varsa unutsun sarı renkli olan rastgele kutularla veriliyor.

Benim baktığım ürünün üzerinde derin büyük bir çizik olmasa da çok sayıda kılcal çizik vardı bu bir noktada kabul edilebilir elbette ancak en can alıcı noktası ekranda değil kasasının üzerindeki boya atıklarıydı ben siyah renge baktığım için ekstra belli oluyordu.

Buraya kadar bile yine fiyata nazaran okeyleyebilecek insanlar olabilir tabii ki ancak son noktayı koyan garanti süreci oldu. Bildiğiniz Amerika’daki garaj satışları gibi bir mantık güdüyorlarmış, ürünü faturalı şekilde Vatan Bilgisayar üzerinden alacak bile oluyor olsanız üründe herhangi bir garanti vermediklerini o ürünün Vatan Bilgisayar mağazasında kutusunun açıldığı gün garantisinin başladığını ve muhtemelen üzerinden iki yıldan fazla geçtiği için garantisinin bitmiş olacağı söylendi, doğal olarak buradan, herhangi bir sorunda bununla alakalı destek verilmeyeceğini anlıyorum. Bu söylediklerim muhtemelen yasal süreçlerle çakışıyor bana firmanın verdiği daha doğrusu çalışanlarının verdiği bilgiler bu şekildeydi belki de onlar bazı konuları yanlış aktarmışlardır artık bilemiyorum ancak ben bu tarz işlerle ugrasmak istemediğim için almaktan vazgeçip çıktım. Çıktıktan sonra da bu ürünlerin ikinci el piyasalarını merak Edip şöyle bir göz attım aşağı yukarı benzer fiyatlara ikinci el olarak bulunabiliyor zaten malum sitede şahsen alacak olsam Demo/Teşhir almak yerine kutulu faturalı ve garantili olarak malum siteden ikinci el almayı tercih ederim.

Fiyatlara bak ohb

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,908
Üyeler
196,852
Son üye
Yusufk09
Geri