Alpha45
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,056
Teşhir ürünü ya bence alınmaz beğenmensen bilan iade de sıkıntı çıkarır Vatan mağazadan aldığın için27inc 5k offf alsak mı bundan da ya
Teşhir ürünü ya bence alınmaz beğenmensen bilan iade de sıkıntı çıkarır Vatan mağazadan aldığın için27inc 5k offf alsak mı bundan da ya
Kontrol ederek alınır zaten dün 70k bıraktık vatana bi 70k daha bırakasım yokTeşhir ürünü ya bence alınmaz beğenmensen bilan iade de sıkıntı çıkarır Vatan mağazadan aldığın için
Ne aldın reisKontrol ederek alınır zaten dün 70k bıraktık vatana bi 70k daha bırakasım yok![]()
Baya bi şey aldım ya bende bilmiyorum kargolar geldikçe görcem bakalımNe aldın reis
Hayırlı olsun kankam harbi iyi fiyatlar vardı Vatanda. Bende watch se 2 aldım 3600'e sıfır gibiydi sence iyi fiyat mıKontrol ederek alınır zaten dün 70k bıraktık vatana bi 70k daha bırakasım yok![]()
İyi fiyatHayırlı olsun kankam harbi iyi fiyatlar vardı Vatanda. Bende watch se 2 aldım 3600'e sıfır gibiydi sence iyi fiyat mı![]()
Hayırlı olsunBaya bi şey aldım ya bende bilmiyorum kargolar geldikçe görcem bakalım
Vatan çalışanlar sanırım kendilerine alıyorlar orada bir fırıldak dönüyor. Dün forumu görünce telefondan aradım ilk MT yanlıs fiyat dedi satış yapmadı. İkinci MT normal satış yaptı. Sonra stokta bitti diye aradilar. İlk MT satışı yapsa ürünü alabilecektim.Bunu yazmak için hesap açtım; silivri vatandaki gigabyte kartı adam elimden aldı pardon satmışız diye. Başlık çıkalı dört dakika olmuşken gördüm 3-4 dakika içinde koşarak gittim zaten, zaman kaybettiksem 30 saniye falan arabayla gitsem daha hızlı olur mu diye düşünmekten gitmiştir. Bunları alanlar hakaret olarak söylemiyorum da nasıl bir yaratık çok merak ediyorum. Ulan evinin alt katı falan vatan olsa da olmaz yani vatanın içinde mi bekliyorsunuz napıyorsunuz arkadaş.
mağaza da özellikle satılan teşhirleri ya da tek tük sıfırları müşterilerden çok çalışan ya da onların tanıdıklarının aldığını düşünüyorumBunu yazmak için hesap açtım; silivri vatandaki gigabyte kartı adam elimden aldı pardon satmışız diye. Başlık çıkalı dört dakika olmuşken gördüm 3-4 dakika içinde koşarak gittim zaten, zaman kaybettiksem 30 saniye falan arabayla gitsem daha hızlı olur mu diye düşünmekten gitmiştir. Bunları alanlar hakaret olarak söylemiyorum da nasıl bir yaratık çok merak ediyorum. Ulan evinin alt katı falan vatan olsa da olmaz yani vatanın içinde mi bekliyorsunuz napıyorsunuz arkadaş.
evet o diyolok çok gördük hep var abi telefon düştü sen benden 10 tane al az sana iskonto yapim fiyat iyi senin için alırım der alır.mağaza da özellikle satılan teşhirleri ya da tek tük sıfırları müşterilerden çok çalışan ya da onların tanıdıklarının aldığını düşünüyorum
vatan bilgisayar çalışanı olmak vardı hem firma satış primi veriyor hem x kişi komisyon veriyorevet o diyolok çok gördük hep var abi telefon düştü sen benden 10 tane al az sana iskonto yapim fiyat iyi senin için alırım der alır.
birdakine aynı kişi ürünü görür arar ürün düşmüş evet abi düştü dur sana ayirim hemen gelen olur ürün kalmadı satıldı abi çabuk gel ürün soran çok sen al![]()
duydum konuşma buydu.