❌İndirim Bitti! Vatan Mağazalara Özel Fiyatlar 9070-4070 19k

Bunu yazmak için hesap açtım; silivri vatandaki gigabyte kartı adam elimden aldı pardon satmışız diye. Başlık çıkalı dört dakika olmuşken gördüm 3-4 dakika içinde koşarak gittim zaten, zaman kaybettiksem 30 saniye falan arabayla gitsem daha hızlı olur mu diye düşünmekten gitmiştir. Bunları alanlar hakaret olarak söylemiyorum da nasıl bir yaratık çok merak ediyorum. Ulan evinin alt katı falan vatan olsa da olmaz yani vatanın içinde mi bekliyorsunuz napıyorsunuz arkadaş.
Vatan çalışanlar sanırım kendilerine alıyorlar orada bir fırıldak dönüyor. Dün forumu görünce telefondan aradım ilk MT yanlıs fiyat dedi satış yapmadı. İkinci MT normal satış yaptı. Sonra stokta bitti diye aradilar. İlk MT satışı yapsa ürünü alabilecektim.

Bunu yazmak için hesap açtım; silivri vatandaki gigabyte kartı adam elimden aldı pardon satmışız diye. Başlık çıkalı dört dakika olmuşken gördüm 3-4 dakika içinde koşarak gittim zaten, zaman kaybettiksem 30 saniye falan arabayla gitsem daha hızlı olur mu diye düşünmekten gitmiştir. Bunları alanlar hakaret olarak söylemiyorum da nasıl bir yaratık çok merak ediyorum. Ulan evinin alt katı falan vatan olsa da olmaz yani vatanın içinde mi bekliyorsunuz napıyorsunuz arkadaş.
mağaza da özellikle satılan teşhirleri ya da tek tük sıfırları müşterilerden çok çalışan ya da onların tanıdıklarının aldığını düşünüyorum

mağaza da özellikle satılan teşhirleri ya da tek tük sıfırları müşterilerden çok çalışan ya da onların tanıdıklarının aldığını düşünüyorum
evet o diyolok çok gördük hep var abi telefon düştü sen benden 10 tane al az sana iskonto yapim fiyat iyi senin için alırım der alır.
birdakine aynı kişi ürünü görür arar ürün düşmüş evet abi düştü dur sana ayirim hemen gelen olur ürün kalmadı satıldı abi çabuk gel ürün soran çok sen al :D :D duydum konuşma buydu.
ve müşterilerinin alacakları vatana taksitli şekilde kartından para çekeler veya benzeri mazalara çektirirler paraları içerde durur istedi an direk ürünü ordan alırlar.
evet paranız mağzada durabiliyor işlerine geliyor.
vatandaki eleman artık o kişinin tc sini veya şirket numarasını vergi numarasını ezbere bilir.

evet o diyolok çok gördük hep var abi telefon düştü sen benden 10 tane al az sana iskonto yapim fiyat iyi senin için alırım der alır.
birdakine aynı kişi ürünü görür arar ürün düşmüş evet abi düştü dur sana ayirim hemen gelen olur ürün kalmadı satıldı abi çabuk gel ürün soran çok sen al :D :D duydum konuşma buydu.
vatan bilgisayar çalışanı olmak vardı hem firma satış primi veriyor hem x kişi komisyon veriyor
her gün et döner yiyip donanım arşivi forumu takip ederdik :kekw:

böyle indirimler sıkça gelmeye başladı bence birdaha gelir gibi çünkü baya dip fiyatlar gördüm bu ay bilgisayar bileşenlerinde

1300 liraya teşhir anakart var, cok ilginç fiyatlar, bu rakamlara kopuk pinli soketli alınmıyor 2.elde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,057
Üyeler
196,882
Son üye
RedEye
Geri