❌İndirim Bitti! Vatan Mağazalara Özel Fiyatlar 9070-4070 19k

Apple Watch series 10 46mm teslim aldım kayışı vardı şarj aleti yoktu 5 ay daha garantisi var gözüküyor .Kozmetik 9.5/10 ufak kırcal çizikler var bence gayet okey, şarjı yoktu açıp pil durumuna bakamadım mağazadada izin vermediler umarım çalışır 🫠

Apple Watch series 10 46mm teslim aldım kayışı vardı şarj aleti yoktu 5 ay daha garantisi var gözüküyor .Kozmetik 9.5/10 ufak kırcal çizikler var bence gayet okey, şarjı yoktu açıp pil durumuna bakamadım mağazadada izin vermediler umarım çalışır 🫠
Kaça aldın hocam ?

Ya beyler anlamak için soruyorum şimdi balıkesir de 9070 pure modeli satılıyordu telefonla arayarak satın almaya çalışssam bulundugum şehirdeki vatan magazasına mı yolluyolar ürünü faturasını falan kesip ne oluyor nasıl oluyor yoksa arayıp sadece o şubede ürünü kendimize mi ayırttırabiliyoruz

Ya beyler anlamak için soruyorum şimdi balıkesir de 9070 pure modeli satılıyordu telefonla arayarak satın almaya çalışssam bulundugum şehirdeki vatan magazasına mı yolluyolar ürünü faturasını falan kesip ne oluyor nasıl oluyor yoksa arayıp sadece o şubede ürünü kendimize mi ayırttırabiliyoruz
Arayıp o magazadan satın alıyorsun istersen adresine istersen magazaya getirtebiliyorsun

Hem B840M DS3H anakart, hem de 9070 XT nitro faturası kesildi. Buradan artık iptal olmaz. 2 ürünün akakçe fiyatları toplamı neredeyse 50kyapıyor. @thepublicman Sana ne kadar teşekkür etsek az gerçekten, seni acilen çoğaltmamız lazım. 31kya geldi toplam, 50klık ürün.

Anakart çok ucuza gelmiş oldu neredeyse 3/1 fiyatına inşallah kargolanır fatura kesildi bekliyor bendede hala @thepublicman teşekkürler konu için
9070xt tekirdağdan yola çıktı beni aramadılar umaırm teşhir değildir herkese hayırlı olsun, güle güle kullanın

Hocam ben aradım telefondan satış yapamıolarmış ekran kartlarına mağazaya gidip alabilirsiniz demişti dün

hala stok gorunuyor ben mı yanlıs goruyorum acaba
Transferi yapılacakmış boşuna mağazaya gidip almaya çalışmayın veya aramayın. Transfer de neyse ne saçma iş ya telefon hattıyla satın ya da mağazadan birine satın neyin transferi bu.

Geri