🔥İndirim Thermalright Trofeo Vision Tekrar 2.499 Tl

Cavuskerem

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
7,246
1779467149753.webp

Gaming gen efendi 5k yapmıştı baktı satılmıyo fiyat yine düşmüş , ben inadına yine almicam ama belki birinizin işine yarar :)

Alıntıyı görüntüle

Gaming gen efendi 5k yapmıştı baktı satılmıyo fiyat yine düşmüş , ben inadına yine almicam ama belki birinizin işine yarar :)
Bu firma nedense sevmiyorum ben ya adam akıllı indirim yaptıklarıni şahsen ben görmedim. Teknobiyotik kafasıyla takılıyorlar herhalde

oled olsa anlarım da lcd 9inc ekran sırf popüler diye bu fiyatlara satılmamalı bence hakkı 1.5k.
muadillerine göre ucuzmuş ama.

Alıntıyı görüntüle

Parlaklık düşük deniyordu.
Lianli en son 4k'ya dusmuşken 2500 verilir mi bilemedim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

oled olsa anlarım da lcd 9inc ekran sırf popüler diye bu fiyatlara satılmamalı bence hakkı 1.5k.
muadillerine göre ucuzmuş ama.
Bana yine o oled ekrani attiracaklar.

kullaniyorum ben siyah olanini güzel ürün iş göruyor :kekw:

Gaming gen efendi 5k yapmıştı baktı satılmıyo fiyat yine düşmüş
Bunu koymak için Lianli O11 XL gibi büyük kasa lazım kaç kişi bu kadar pahalı kasa kullanıyor ki bu ürüne 5K verip alsın.

Bunu koymak için Lianli O11 XL gibi büyük kasa lazım kaç kişi bu kadar pahalı kasa kullanıyor ki bu ürüne 5K verip alsın.
Psu bölmesi altta olan kasalarin, psu bölmesi ile cam arasına giriyor. Kalın değil

Sırf kargo parası yüzünden bunlardan bişi alasım gelmiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,086
Üyeler
196,888
Son üye
mustafa102o
Geri