Corsair M75 Air Siyah Kablosuz Mouse 1299 Lira / Rgb Liler 1499-1599 Lira

hocam viper miniden sonra çok büyük gelmedi mi elinize alışabildiniz mi
aynen elim normalde büyük ama kücük mouse ye alışınca bu bi anormal geldi ama alışılmayacak bir şey değil kullanışlı aim hassasiyet corsairde daha iyi gibi bana göre daha hassas bir mouse gibi

Aldım ben kullanıyorum güzel hafif şimdilik sorun yok. End game XM1R dan geçtim ona göre tuş sesleri daha cılız. Zaten verdiğimiz çok para değil yani altı ay bir sene götürse bile iyi götürdü derim.
kanka ben bunu bluetooth ile baglanamadım nasıl yapmamız gerekiyor

Farenin alt kısmını kendine çevirince sağdaki tuşa bir kez tıkla rgb si yanıp sönmeye başlar. Hangi cihaza bağlayacaksan onda görünür.

Farenin alt kısmını kendine çevirince sağdaki tuşa bir kez tıkla rgb si yanıp sönmeye başlar. Hangi cihaza bağlayacaksan onda görünür.
şimdi ben masaüstü pc ye anakarta taktım wıreless hemen baglandı zaten ama sonra bida tıklıyorum alttaki tuşa mavi yanıp yanıp sönüyor sadece kalıyor öylecene calışmıyor

şimdi ben masaüstü pc ye anakarta taktım wıreless hemen baglandı zaten ama sonra bida tıklıyorum alttaki tuşa mavi yanıp yanıp sönüyor sadece kalıyor öylecene calışmıyor
Kutudan çıkan usb ile bluetooth üstünden bağlanamazsınız. Sizin pc de bluetooth var mı? Varsa açın menüsünden M75'i bulun ve bağlayın.

Bluetooth denemedim bro alıcıyı taktım sonra kablosunu taktım sekronize ettim 2.4 ile bağladım. Bluetooth için video izlemiştim orada tekerleğe basılı tutmak gerekiyordu galiba.

iyi mi önerir misiniz? elim büyük onda sorun yok. bir de sadece bluetooth ile mi bağlanıyor anlayamadım?

iyi mi önerir misiniz? elim büyük onda sorun yok. bir de sadece bluetooth ile mi bağlanıyor anlayamadım?
Casual kullanıcı için gayet f/p ürün. Hem wifi hem bluetooth.

5700x ile kullanıyorum wıreless ile ara takılıyor ya mouse
Hocam bende icue kuruluydu, iki tane almıştım ikisi de direkt sorunsuz çalıştılar. Taktığınız usb portu bi değiştirin veya yaklaştırın. Düzelmiyorsa aldığınız yerle bi görüşün isterseniz.

1 saat önce aksiyon oyunları oynadım fena değil ama mouse büyük ergonomisi yok eliniz büyük değilse almayın tepkimesi güzel arayüz kötü hicbir şey doğru dürüst anlaşılmıyor ama bu paralara alınır biraz daha küçük olsaymış güzel mouse olurdu 1000hz görüyor 2000 Hz göremedim ayarlanmiyor kablosuz mouse olarak alınır tavsiye ederim o kadar.
ben oyunlarda kablolu kulanirim kablosuz kullanmam Razer tavsiye ederim

Mouse 2000 destekliyor görünüyor ama kutudan çıkan usb aparat max 1000 e çıkabiliyor. Herhalde ekstra dongle almak gerek:(

Ekler

• görsel_2026-05-24_014936172.webp
    görsel_2026-05-24_014936172.webp
    37.7 KB · Hit: 24
Pazartesi den beri 2.4 ghz de kullanıyorum ilk defa bugün oyundayken bağlantısı koptu usb çıkardım taktım düzelmedi yani bağlanmadı sonra kabloyu taktım oyuna öyle devam ettim. Oyun bittikten sonra tekrar kalibrasyon yaptım sorun düzeldi. Oyunun orta yerin de kopması büyük sıkıntı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,992
Üyeler
196,868
Son üye
Pixelinho
Geri