Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Anladım hocam peki önereceğin bir şey var mı? 2k monitör düşünüyorum bir kısım kitle +30 inç üstü görüntü kötü olur bir kısmı olmaz diyo kararsız kaldım.
2k alıyorsan 32 inchte alabilirsin, ben 2k-27 inç kullanıyorum ve fazla fazla dolu. 1080p almadığın sürece problem yok görüntü kötü gelmez. Ama hikayeli vs. takılıcam büyük ekran olsun diyorsan paşa paşa 4k'ya yönelmek daha ileriye dönük bir adım olabilir.

Tam olarak belirttiğim üzere geçtiğimiz haftalarda birden fazla çalışanını yine bu genel gaming gecesi konusu altında itopya ürün linkleri atarak işte "bu ürün nasıl, bunu alsam nasıl olur? hem taksitte varmış" falan tarzında ürünleriyle buradaki konuyu manipüle etmeye çalıştılar. GGbaba ilk kurşunu sıktı sonra başka fake hesaplarda dökülmeye başladı. Ban yediler. Bugün şimdi tekrardan bir hesap gelmiş devam ediyorlar bu rezilliklerine. Küfür edemiyoruz ama içimden büyük küfürler ettiğimi itiraf ediyorum. İnsanların aklıyla alay edemezsiniz.
Bizim sayemizde ekmek yiyip geçiniyorlar, bizimle alay ediyorlar

• Beğen
Reaksiyonlar: kevx
2k alıyorsan 32 inchte alabilirsin, ben 2k-27 inç kullanıyorum ve fazla fazla dolu. 1080p almadığın sürece problem yok görüntü kötü gelmez. Ama hikayeli vs. takılıcam büyük ekran olsun diyorsan paşa paşa 4k'ya yönelmek daha ileriye dönük bir adım
2k alıyorsan 32 inchte alabilirsin, ben 2k-27 inç kullanıyorum ve fazla fazla dolu. 1080p almadığın sürece problem yok görüntü kötü gelmez. Ama hikayeli vs. takılıcam büyük ekran olsun diyorsan paşa paşa 4k'ya yönelmek daha ileriye dönük bir adım olabilir.
Peki kullandığınız monitör curved mi curvedse memnun musun?

Bizim sayemizde ekmek yiyip geçiniyorlar, bizimle alay ediyorlar
Çözüm çok basit, yedirmeyelim. Şahsım adına boykot ediyorum. Mide bulandırıcılar.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

@Jae Seon Kim mesajı alıntının içine yazmışsınız hocam ancak görebildim. Curved'i şöyle özetleyeyim. Şu an birinci monitörüm düz bir monitör. Bundan önceki de (şu an yan ekranım) curved bir monitördü. Kendisini 7 yıl kadar kullandım, kullanmaya da devam ediyorum ancak yan ekran olarak. FPS oyunları vs. oynuyorsanız kesinlike düz ekran alınız. Eğer "ben simülasyon oyunları oynayacağım, hikayeli oyunlar oynayacağım, beni böyle biraz içine alsın" tarzında bi kullanım istiyorsanız curved'da alabilirsiniz tabii ki. Ben 7 yıl kullanımdan sonra bana uygun olmadığını anladım ve düz ekrana geçiş sağladım. Tercih meselesi yani.

Çözüm çok basit, yedirmeyelim. Şahsım adına boykot ediyorum. Mide bulandırıcılar.

@Jae Seon Kim mesajı alıntının içine yazmışsınız hocam ancak görebildim. Curved'i şöyle özetleyeyim. Şu an güncel monitörüm düz bir monitör. Bundan önceki de curved bir monitördü. Kendisini 7 yıl kadar kullandım. FPS oyunları vs. oynuyorsanız kesinlike düz ekran alınız. Eğer "ben simülasyon oyunları oynayacağım, hikayeli oyunlar oynayacağım, beni böyle biraz içine alsın" tarzında bi kullanım istiyorsanız curved'da alabilirsiniz tabii ki. Ben 7 yıl kullanımdan sonra bana uygun olmadığını anladım ve düz ekrana geçiş sağladım. Tercih meselesi yani.
Anladım hocam çok sağolun. Bu arada özür dilerim bilmiyordum bu başlık altına İtopya çalışanlarının bu şekilde linkler attığını kusuruma bakmayın.

Anladım hocam çok sağolun. Bu arada özür dilerim bilmiyordum bu başlık altına İtopya çalışanlarının bu şekilde linkler attığını kusuruma bakmayın.
Hocam estağfurullah, tabii ki itopya linkleri atabilirsiniz. Ona kimse bir şey demiyor. Konu sinsice ürünlerini promote'lamaya çalışmak için gizli hesaplarla foruma saldırmaları. Sizlik bir durum yok yani lütfen özür dilemeyin. İndirimler oldukça illaki paylaşımları yapılacak, insanlar yine alacak. Alsınlar da, indirim bize yarar. Rica ederim, şimdiden keyifli oyunlar dilerim yeni monitörünüzle.

Hocam Colorful Battleax Geforce Rtx 5070ti Nb Ex modelini mi diyorsun n11 de var. Daha fazla beklemek istemiyorum sff yerine aradaki farki verip onu alayim taksitli zaten
Bu modeli diyorum F/P

@Jae Seon Kim mesajı alıntının içine yazmışsınız hocam ancak görebildim. Curved'i şöyle özetleyeyim. Şu an birinci monitörüm düz bir monitör. Bundan önceki de (şu an yan ekranım) curved bir monitördü. Kendisini 7 yıl kadar kullandım, kullanmaya da devam ediyorum ancak yan ekran olarak. FPS oyunları vs. oynuyorsanız kesinlike düz ekran alınız. Eğer "ben simülasyon oyunları oynayacağım, hikayeli oyunlar oynayacağım, beni böyle biraz içine alsın" tarzında bi kullanım istiyorsanız curved'da alabilirsiniz tabii ki. Ben 7 yıl kullanımdan sonra bana uygun olmadığını anladım ve düz ekrana geçiş sağladım. Tercih meselesi yani.
Aynı şekilde hocam tam destek kesinlikle itopyadan bir şey almıyorum bende artık

• Beğen
Reaksiyonlar: kevx
Geri