Yardım Bütçe Sınırı Yok Gamepad Lazım?

Sana göre en iyisinden en kötüsüne doğru sıralama yapar mısın lütfen hocam ?
1- Flydigi Apex 5
2- Flydigi Vader 5 Pro
3- GameSir G7 Pro
4- Thunderobot G80 TS
5- GameSir Cyclone 2
6- Flydigi Dire Wolf 4
7- PXN P5 8K
8- Claw's Tactical Combat
9- Thunderobot G30S TE
10- ZD Gaming Classic Legend
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kral bende çakma xbox 360 kolu var trendyoldan almıştım 2 3 yıl oldu içini açtım bozdum hafif cihazı. Yeni bir şey baktım 1400 tl altı alacağım her gamepad neredeyse benim kolla aynı. 2000 TL'ye çıktığımda GuliKit ES PRO gördüm çok beğendim ama 2000 tuzlu geliyor bana sadece 1 2 oyun için alıyorum ömürlük. Dediğim modeli alayım mı yoksa daha alt paraya önerdiğin cihaz olur mu bana?
Claw's Tactical Combat, Thunderobot G30S TE veya ZD Classic Legend alabilirsiniz.

1- Flydigi Apex 5
2- Flydigi Vader 5 Pro
3- GameSir G7 Pro
4- Thunderobot G80 TS
5- GameSir Cyclone 2
6- Flydigi Dire Wolf 4
7- PXN P5 8K
9- Thunderobot G30S TE

Claw's Tactical Combat, Thunderobot G30S TE veya ZD Classic Legend alabilirsiniz.
Çok teşekkür ederim hocam cevap için. Bir sorum daha olacaktı Thunderobot G80 TS, GameSir G7 Pro arasında fiyat farkını vermeye değecek bir kalite farkı var mı sizce ?

3 belki 4 yıldır kullanıyorum ve hala sapasağlam çalışıyor. Hiçbir tuşunda basmama veya eskime belirtisi yok, drift problemi yok. Neye göre dünyanın en boş gamepadi olarak nitelendirdiğini anlayamadım.

En iyisi olmasada piyasadaki çoğundan daha iyi.
Parasına karşılık sunduğu neredeyse hiçbir şey yok. Aynı fiyat bandında bulunan diğer gamepadlerin neredeyse hepsi daha iyi.

Thunderobot G80 TS ve GameSir Cyclone 2, daha ucuz olmalarına rağmen çok daha iyi gamepadler. Üstüne çok az daha ekleyip alabileceğin GameSir G7 Pro veya Flydigi Vader 5 Pro’yu anlatmıyorum bile.

Çok teşekkür ederim hocam cevap için. Bir sorum daha olacaktı Thunderobot G80 TS, GameSir G7 Pro arasında fiyat farkını vermeye değecek bir kalite farkı var mı sizce ?
Malzeme kalitesi olarak bence fark var. Dış yapısı ve yazılım tarafı GameSir G7 Pro’nun çok daha iyi. Ayrıca impulse trigger gibi oyunu ciddi şekilde etkileyen büyük bir faktör var.

Kısaca şöyle diyeyim: G80 TS fiyat/performans olarak aşırı iyi bir kontrolcü ama G7 Pro gibi premium hissi ve premium özellikleri tam olarak yakalayamıyor.

1- Flydigi Apex 5
2- Flydigi Vader 5 Pro
3- GameSir G7 Pro
4- Thunderobot G80 TS
5- GameSir Cyclone 2
6- Flydigi Dire Wolf 4
7- PXN P5 8K
9- Thunderobot G30S TE

3000Tl bütçem var Forza ve darksouls oyunlari oynuyorum
GameSir Cyclone 2
ile

Flydigi Dire Wolf 4
PXN P5 8K
bu urunler arasindaki fark cok mu fazla eger degilse bunlardan sizce hangisi benim oyun tarzim icin daha uygun olur?
bir de tepkime sureleri nasil bu cihazlarin ? (wireless ile kullanacagim)

GameSir Cyclone 2
ile

Flydigi Dire Wolf 4
PXN P5 8K
bu urunler arasindaki fark cok mu fazla eger degilse bunlardan sizce hangisi benim oyun tarzim icin daha uygun olur?
Yerinde olsam GameSir Cyclone 2 alırım tam paket bir ürün diğerlerinin sahip olduğu neredeyse her şeye sahip üstüne artısı var.

Ama bütçen varsa GameSir G7 Pro öneririm yarış oyunları için Forza gibi oyunlarda impulse trigger'ı sayesinde çok güzel oyun zevkini arttırıyor

@Diavelin hocam şu tarz ürünleri hiç denediniz mi?
Thrustmaster eSwap X2
Victrix Pro BFG
Astro C40 TR
Kronik bir rahatsızlıkları mevcut mu? Böyle sökeli takmalı model deneyiminiz var mı?

GameSir Cyclone 2
ile

Flydigi Dire Wolf 4
PXN P5 8K
Ben cyclone aldım ilk kez gamepad kullanıyorum baya rahatmış

@Diavelin hocam şu tarz ürünleri hiç denediniz mi?
Thrustmaster eSwap X2
Victrix Pro BFG
Astro C40 TR
Kronik bir rahatsızlıkları mevcut mu? Böyle sökeli takmalı model deneyiminiz var mı?
Thrustmaster eSwap X2 -> Sadece kablolu, third party olmasına rağmen analogları hall effect veya tmr değil, arka tuş yapısı rezalet ve parasını asla haketmiyor
Victrix Pro BFG -> Titreşim motoru yok, third party olmasına rağmen analogları hall effect veya tmr değil, gereksiz aşırı pahalı hele TR'de parayı çöpe atmaktan farksız, butonlar membran ve 125 Hz
Astro C40 TR -> Membran tuşlar, third party olmasına rağmen analogları hall effect veya tmr değil, yıl 2026 micro usb ile şarj olmak ne utanır insan yaparken

Modüler bir gamepad alıcaksan sana önerim BEITONG Pangu al onu bulamaz veya alamazsan da ZD Gaming O+ Excellence alabilirsin

Ben cyclone aldım ilk kez gamepad kullanıyorum baya rahatmış
güle güle kullan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,550
Üyeler
196,989
Son üye
Emir359