🔥İndirim Noctua Nh-D15 G2 İşlemci Soğutucu 8742 Tl 🔥 🔥

İnventus kardeşim pc topluyorum sana işbirliği teklif ediyorum. Normalde phantom spirit alıcaktım ama eğerki bana özel 4000'den verirsen seni tercih edip marka değerini yükseltebilirim. BENİ BORCA SOK HAYDİ KAPLANIM...

Bayadır takip ediyorum 10k nın altına ilk defa düştü (başka bir zaman düştüyse haberim yok). Bekleyeni yoktur ama varsa değerlendirebilir.

Lian li fanlar , curved ekranlı sıvı soğutucular alan insanlar noctua'yı görünce

böyle anakartı komple kendisiyle aşağı çekicek gibi duruyor

Eskiden ucuzdu. 2021de 1500 TL eski D15in siyah modelini almıştım. Hala ilk günkü gibi çalışıyor.
Hocam 2021 de asgari ücret 2800 lira diyor google amca. 2021 de daha pahalıymış :)

Bayadır takip ediyorum 10k nın altına ilk defa düştü (başka bir zaman düştüyse haberim yok). Bekleyeni yoktur ama varsa değerlendirebilir.

Lian li fanlar , curved ekranlı sıvı soğutucular alan insanlar noctua'yı görünce
bu nedir hocam böyle

biraz uçmuşlar gibi bu fiat ne böyle
yurt dışındada böyle hocam fiyatları 180 dolar civarı olması lazım tam emin değilim. Orada da aşırı pahalı bir ürün yani.

Bu ürünün siyahı var bende. Görüntü olarak bana göre güzel. Performans olarak da çok güzel. Fiyat konusunda herkes haklı çok pahalı.

Sıvı soğutmaların belli bir ömrü var bunun yok. En fazla fan değiştirirsin. Noctua fanları uzun süre dayanıyor.

Sıvı soğutmaları hiçbir zaman desteklemiyorum sadece parça sökmeniz daha kolay oluyor sistemde. Hava soğutmalar hem ucuz hem uzun süre kullanım sunuyor. Bir arıza endişeniz olmuyor.

Bu ürünün siyahı var bende. Görüntü olarak bana göre güzel. Performans olarak da çok güzel. Fiyat konusunda herkes haklı çok pahalı.

Sıvı soğutmaların belli bir ömrü var bunun yok. En fazla fan değiştirirsin. Noctua fanları uzun süre dayanıyor.

Sıvı soğutmaları hiçbir zaman desteklemiyorum sadece parça sökmeniz daha kolay oluyor sistemde. Hava soğutmalar hem ucuz hem uzun süre kullanım sunuyor. Bir arıza endişeniz olmuyor.
bende kule tipi kulanıyorum ve evet dediğiniz gibi ama bu baya eşşek kadar bir şey sırıtmıyormu kasada
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

yurt dışındada böyle hocam fiyatları 180 dolar civarı olması lazım tam emin değilim. Orada da aşırı pahalı bir ürün yani.
demekki bizlik değil hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,954
Üyeler
196,861
Son üye
Sidar591
Geri