❌İndirim Bitti! Vatan Sepette %20 İndirim

Şaka yapmaya mı çalışıyorsun kafan mı iyi?

3 tane https://pckolik.com.tr/urun/asus-prime-mr120-argb-reverse-siyah-kasa-fani:90DA00L0-B09000 var 2400tl
1 tane https://pckolik.com.tr/urun/asus-prime-mr120-argb-120mm-siyah-tekli-kasa-fani:90DA00I0-B09000 var 800tl.

Güzelim asus fanlarını niye satacaksın ki anlamadım kasayı fansız mı kullanacak alan kişi?
hocam neden şaka yapayım ? sen 3bin eder dedin, bende piyasada bu fiyatlara satılmadığını söyledim sadece
mesela ben arabada bakıyorum 2.el ile 0'ı arasında 100k fark var

mantıklı insan ne yapar gider sıfır alır dimi ?

ama sıfırı satılmıyor, 2. eline çatır çatır yazıyorlar
piyasa neyi kabul ediyorsa o kabul görür
ilan atmıyorum reklam olmasın ama fanlarımın fotosu buyrun aylardır ilanda
bide msi setim var 4 adet + kontrolcü, 1500 liraya YÜZÜNE BAKAN YOK. ETMİYOR. 3BİN HAYAL.

corsair 460X RGB kasamda vardı, akakçe fiyatı 9700dü, 1500e zorla verdim birine

3700 Liraya satıyorlardı bunu çok yakın zamanda forumda paylaşmıştım indirim olarak ama bu fiyatta kesinlikle alınmaz bence.
Bunda wifi var ama yinede değmez 3700tl ise

Ben senin kafayı çözemedim. Ürünün içindeki fanların sıfır fiyatı 3200tl bunların satılmadığını nereden biliyorsun anlamadım. Sen ikinci el fanlarını satamadın diye kimse fan almıyor mu böyle mi düşünüyorsun.

Intel Core Ultra 7 270K Plus için hangi anakartı önerirsiniz buradan
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Intel Core Ultra 7 270K Plus için hangi anakartı önerirsiniz buradan
https://www.vatanbilgisayar.com/msi...0-soket-1851-ddr5-9200mhz-oc-m-2-anakart.html bu nasıl olur

9700x için msi B850 gaming plus ile tomahawk max arasında kaldım. Tomahawk max düşünmemin sebebi özellikle ses çipinin daha iyi olması.Aradaki fiyat farkına değer mi veya başka marka model önerileriniz var mı?

Son düzenleme:
%20 indirim devam ediyor

indirimli ürünlerden en çok satanlar

anakartlar
kasalar
güç kaynakları
sıvı soğutmalar
hava soğutmalar
ekran kartları

Adam akıllı bir indirim göremedim.
ssd fiyatları çok çok saçma... Tamam ara ara fiyatları yakıp ram ve ekran kartını baya ucuza veriyor ama vatanda bir ssd indirimi görmedim gitti. Vade farksız taksitle 1tb 2tb sata vs fark etmez alıp oyunları kurayım diyorum ama nerdeeee

Kaldık yine bayram kampanyalarına.

Msi mag coreliquid i360mm alınır mı beyler msi sistem diziyorum 9700x işlemci var şuan 5k tl vatanda ne diyorsunuz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar sıvı soğutma almayı düşünüyorum ama çok arada kaldım. Tüm parçalar MSI olduğu için aklımda MSI almak var iki modelde kararsız kaldım. Mag I360 white mı yoksa Mpg P13 360 mı sizce? Kullanan deneyimleme şansı olan oldu mu?
Kanka bende aynı durumdayım galiba i360mm alacam p13 deki lcd bozulabilirmis kullandıkça o korkuttu sen ne düşünüyorsun

Arkadaşlar iyi akşamlar 7500f işlemci var anakartta b650m-e ileriye dönüklük anakart yenilemesi yapmak istiyorum burada olan indirimde en mantıklısı nedir X3D işlemciye geçeceğimi varsayabilirsiniz.

ilana koyunca 1500e bile gitmiyor, elimde corsair 3x msi 4x argb fan setleri var, kontrolcü dahil veriyorum satamıyorum aylardır,
öyle içindeki fanlar 3bin demekle olmuyor,

MSI için link verir misin, incelemek isterim.

Geri