Thadox
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 735
Şanslısın ki bu saçmalığa katlanmak gibi bir zorunluluk içerisinde değilsinSaçmalıktan başka bir şey değil 50 takla attıracakalr 200 tl için
Şanslısın ki bu saçmalığa katlanmak gibi bir zorunluluk içerisinde değilsinSaçmalıktan başka bir şey değil 50 takla attıracakalr 200 tl için
farklı tabii kiarkadaşlar kodu görevleri yaptıktan sonra telefon numarası doğrulama istiyomuş ben 2 tane yandex hesabından yaptım doğrulama yaparken aynı telefon numarasından doğrulama mı yapmam lazım yoksa farklı telefon numarası mı lzm
+10 kazan tıklayınca ilk resimde çiçek ver dior tıklayında da 2 ekran görüntüsü geliyor ben anlamadım . kime gönderecem ayrıca sevdiğimde yokKendim dahil yapıyorum dostum ya önceden kullanmışsındır veya hesap açmadan deniyorsundur.
bilgi için teşekkürlerSitedeki link ile üye olup YANDEXBNG200 Kodunu giriyorsunuzYandex AI ile 200 TL ByNoGame Hediye Kartı
Yandex AI uygulamasını indir, kampanya adımlarını tamamla ve 200 TL ByNoGame Hediye Kartı kazanma fırsatını yakala.blog.bynogame.com
O kampanya kodunu mu girdin yanlış anlamadiysamBende 3 ay süper dolu tod paketi var bynogame koduna çeviremiyor muyuz kampanyayı
Uzun uğraş değilde yukarıda bir arkadaş attı artık herşeyde geçmiyormuş sanırım bynogame kodlarıkonudakiler iyi misiniz günde 1 dk toplam 5dk uğraşıyorsun sonra bakiye alıyorsun neymiş uzun uğraşmış kafaya bak
olabilir ben app store kodu alacağım onda geçiyordur herhaldeO kampanya kodunu mu girdin yanlış anlamadiysam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Uzun uğraş değilde yukarıda bir arkadaş attı artık herşeyde geçmiyormuş sanırım bynogame kodları
eğer 1 hesap için kullanım sınırı yoksa 100 liraya alabilirimO kampanya kodunu mu girdin yanlış anlamadiysam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Uzun uğraş değilde yukarıda bir arkadaş attı artık herşeyde geçmiyormuş sanırım bynogame kodları