Yandex Ai Bynogame 200tl Hediye Kartı

konudakiler iyi misiniz günde 1 dk toplam 5dk uğraşıyorsun sonra bakiye alıyorsun neymiş uzun uğraşmış kafaya bak

arkadaşlar kodu görevleri yaptıktan sonra telefon numarası doğrulama istiyomuş ben 2 tane yandex hesabından yaptım doğrulama yaparken aynı telefon numarasından doğrulama mı yapmam lazım yoksa farklı telefon numarası mı lzm

arkadaşlar kodu görevleri yaptıktan sonra telefon numarası doğrulama istiyomuş ben 2 tane yandex hesabından yaptım doğrulama yaparken aynı telefon numarasından doğrulama mı yapmam lazım yoksa farklı telefon numarası mı lzm
farklı tabii ki

bynogame'de satın alım yaparken sadece telefon doğrulaması mı istiyor yoksa tc no doğrulaması da istiyor mu

Kendim dahil yapıyorum dostum ya önceden kullanmışsındır veya hesap açmadan deniyorsundur.
+10 kazan tıklayınca ilk resimde çiçek ver dior tıklayında da 2 ekran görüntüsü geliyor ben anlamadım . kime gönderecem ayrıca sevdiğimde yok :)

Ekler

• Screenshot_2026-05-23-23-33-30-871_com.yandex.yazeka.webp
    Screenshot_2026-05-23-23-33-30-871_com.yandex.yazeka.webp
    99 KB · Hit: 45
  • Screenshot_2026-05-23-23-33-36-034_com.yandex.yazeka.webp
    Screenshot_2026-05-23-23-33-36-034_com.yandex.yazeka.webp
    73 KB · Hit: 45
Bende 3 ay süper dolu tod paketi var bynogame koduna çeviremiyor muyuz kampanyayı

Bende 3 ay süper dolu tod paketi var bynogame koduna çeviremiyor muyuz kampanyayı
O kampanya kodunu mu girdin yanlış anlamadiysam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

konudakiler iyi misiniz günde 1 dk toplam 5dk uğraşıyorsun sonra bakiye alıyorsun neymiş uzun uğraşmış kafaya bak
Uzun uğraş değilde yukarıda bir arkadaş attı artık herşeyde geçmiyormuş sanırım bynogame kodları

Uzun uğraş değilde yukarıda bir arkadaş attı artık herşeyde geçmiyormuş sanırım bynogame kodları
olabilir ben app store kodu alacağım onda geçiyordur herhalde

eğer 1 hesap için kullanım sınırı yoksa 100 liraya alabilirim

Geri