🔥İndirim Leobog Hi75c Pro Alüminyum Mekanik Klavye (Stoklar Güncellendi!!!)

Fun 60 pro kullanıyorum da, bu klavyeyi o kadar çok övmüşsünüz ki sanki 20 yıllık klavye kullanıyormuşum gibi hissettim :D

Fun 60 pro kullanıyorum da, bu klavyeyi o kadar çok övmüşsünüz ki sanki 20 yıllık klavye kullanıyormuşum gibi hissettim :D
Bu klavye manyetik switch değil, tek eksisi bu fakat fun 60 pro ile arasındaki fark şöyle, çok daha iyi ve dolu kasa, çok daha iyi keycapsler, çok daha iyi yazım hissiyatı. Biri toros diğeri mercedes desem abartmış olmam. Bununla yazı yazsan fun 60 proya dönüp bakamazsın muhtemelen :)

• Beğen
Reaksiyonlar: Renz
Bu klavye manyetik switch değil, tek eksisi bu fakat fun 60 pro ile arasındaki fark şöyle, çok daha iyi ve dolu kasa, çok daha iyi keycapsler, çok daha iyi yazım hissiyatı. Biri toros diğeri mercedes desem abartmış olmam. Bununla yazı yazsan fun 60 proya dönüp bakamazsın muhtemelen :)
Oyun oynamak için günde 2 saat bilgisayarını açan birisi için bence aradaki fark öyle olacağını sanmıyorum ama illa ki vardır karşılaştırmak lazım.. Yine de bundan ona geçmem için bir tercih değil tabii ihtiyaç meselesi değişir kişiden kişiye :) alanlara hayırlı olsun

Daha güzel renkleri de varmış modelin. Getirirler mi acaba
Screenshot 2026-05-24 at 13.08.54.webp

Custom keycapsleri nerden bulabiliriz, piyasadaki her ürün uymaz heralde

kesin bilgi mi hocam? model baya hoşuma gitti bu fiyattan gelirse alıcam hangi switch modeli öneriyorsunuz
Konudaki bir arkadaş söylemişti hocam. Kesinlik yokmuş.
Oyun oynamak için günde 2 saat bilgisayarını açan birisi için bence aradaki fark öyle olacağını sanmıyorum ama illa ki vardır karşılaştırmak lazım.. Yine de bundan ona geçmem için bir tercih değil tabii ihtiyaç meselesi değişir kişiden kişiye :) alanlara hayırlı olsun
Valla bende senin gibi düşünüyorum emektar performax xargon kullanmaya devam ama artık değişmeyi bu da istiyor bir kaç tuş basmıyor böyle devam :D

Custom keycapsleri nerden bulabiliriz, piyasadaki her ürün uymaz heralde
Piyasadakilerin birçoğu uyar aslında ama yurt dışı işi bittiğinden beri çok seçenek kalmadı.

Aklıma şunlar geldi en mantıklı olarak. Wraithte daha çok model var da ben buraya nispeten uygun olanları ekledim.

bu fiyatlara satıp yine de kâr edebiliyorlarsa vay bizim halimize

Stoklar yakında yenilenicek yeni renkler geliyor. Siyahta var :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bugün yeni renklerle stok gelecek.

Evet stoklar güncellendi, fiyatlarda değişiklik var modelden modele göre değişiyor adamların ellerinde değil maalesef, modele zaten 5-6 bin lira bile değer. Plate bilgileri :
1000184828.webp

Stoklar yakında yenilenicek yeni renkler geliyor. Siyahta var :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bugün yeni renklerle stok gelecek.

Evet stoklar güncellendi, fiyatlarda değişiklik var modelden modele göre değişiyor adamların ellerinde değil maalesef, modele zaten 5-6 bin lira bile değer. Plate bilgileri : Alıntıyı görüntüle
Bu gelenlerin dışında ekstra yeni renkler de mi gelecek?

Geri