hocam soğutucu nerede bence değmez itopyada 60k fiyata 7800x3d 9070xt lite paket vardı ssd ve rami indirimlerden 20ye çözersin bence + olarak 360mm sıvı soğutman olur ve işlemcin çok daha iyi olur81.300 ₺ Ye Değer Mi Hemen Alacağım Yardım
bunda 32 ram var hocam bahsettiğin 16dır büyük ihtimalhocam soğutucu nerede bence değmez itopyada 60k fiyata 7800x3d 9070xt lite paket vardı ssd ve rami indirimlerden 20ye çözersin bence + olarak 360mm sıvı soğutman olur ve işlemcin çok daha iyi olur
Soğutucu 2k ya şunu aldım hocam buradaki özelleştirmeleri sevmediğim için ram 32 olması ve 7500x3d ye cüzi farkla çıkabilmek beni bu kasaya yöneltti az önce 5 taksit sipariş geçtimhocam soğutucu nerede bence değmez itopyada 60k fiyata 7800x3d 9070xt lite paket vardı ssd ve rami indirimlerden 20ye çözersin bence + olarak 360mm sıvı soğutman olur ve işlemcin çok daha iyi olur
güzel günlerde kullanın hocam o zamanSoğutucu 2k ya şunu aldım hocam buradaki özelleştirmeleri sevmediğim için ram 32 olması ve 7500x3d ye cüzi farkla çıkabilmek beni bu kasaya yöneltti az önce 5 taksit sipariş geçtim
Thermalright Phantom Spirit 120 SE TL-C12B V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Normalde B650M-R ana kartta kalabilseydim zaten fiyat 76 bantlarına gelicekti fakat wifi benim için zorunlu akıllı ev sebebiyle modem daire girişinde kabloyu nadiren fps oyunlarında çekip toplayacağım
Çok isterdim hocam ama fiyat çok zıplıyor 5070 yerine 9070xt den gittim mecburen5070 ti alınabılır bütçen varsa
Çok teşekkür ediyorum hocamgüzel günlerde kullanın hocam o zaman
tuf serisi anakart şartmıydı sistemde ?81.300 ₺ Ye Değer Mi Hemen Alacağım Yardım
Değildi b850m-e wifi li olarak o mantıklı geldi detaylı araştırma fırsatım olmadıtuf serisi anakart şartmıydı sistemde ?
bütçe daha fazla yükselmiyor diyelimDeğildi b850m-e wifi li olarak o mantıklı geldi detaylı araştırma fırsatım olmadı
Hocam ben bu şekil aldım sizce nasıl soğutucu olarakta ocypus delta l36 aldımDeğildi b850m-e wifi li olarak o mantıklı geldi detaylı araştırma fırsatım olmadı
9070xt nin 2 katı parasıyla 5070ti almak mantıksız bana kalırsa hocam ya5070 ti alınabılır bütçen varsa