YouTube algoritması cihazı algılar mı

Değişkenlik gösterebilir. Tr de fazla bgbg yok diye biliyorum ama ortalama 2m shorts izlenmesine 1.5k gibi bir rakam olur. Ama yurtdışı nasıldır bilmiyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Siz hangi tar içerik atıyorsunuz yt ye kanal isminiz nedir?
Sıralama videoları hocam "Autotistic Patrick" en son para kazanma açılmadı diye bırakmayı düşünüyordum sadece bir kaç ses efekti ekleyince izin veriyorlarmış ondan geri atmaya başladım video 2milyon izlenmeye 1.500 tl veriyorsa gayet iyi hocam bu arada

Sıralama videoları hocam "Autotistic Patrick" en son para kazanma açılmadı diye bırakmayı düşünüyordum sadece bir kaç ses efekti ekleyince izin veriyorlarmış ondan geri atmaya başladım video 2milyon izlenmeye 1.500 tl veriyorsa gayet iyi hocam bu arada
Hocam kanalınıza baktım güzel içerikler mevcut emek harcandığı belli. Benim fikrimi soracak olursanız kanalı biraz daha düzenleyin. Örneğin açıklama kısmı, bulunduğunuz ülke Amerika değilse seçmeyin. Güzel bir düzenleme yapabilirsiniz

Ben bildiğim kadarıyla algılar diğer sosyal medyalar da öyle zaten algılıyorlar. Ip değiştir ama bir şey olmaz

Geri