Bütçe kısıtlıysa PXN V10 Ultra ve F1 direksiyon modunu alabilirsiniz.arkadaşlar ben f1 25 de turnuvalar için çalışacağım bana f1 direksiyon simitli direckt drive direksiyon lzm bana öneri verirmisiniz
eywBütçe kısıtlıysa PXN V10 Ultra ve F1 direksiyon modunu alabilirsiniz.
![]()
PXN V10 Ultra Direksiyon Seti
Güvenilir güç iletimi için havacılık sınıfı, yüksek dayanıklılığa sahip kayma halkası, uzun süreli ve yüksek yoğunluklu kullanım için tasarlanmıştır.www.gaming.gen.tr
![]()
PXN W V10F Formula V10 Pro-Ultra Direksiyon
55° silikon yapısı sayesinde esneklik ve dayanıklılık bir arada sunulur. Yırtılmaya ve aşınmaya karşı dirençlidir, kaymaz yüzeyi ile mükemmel bir tutuş sağlar.www.gaming.gen.tr
Bütçe müsaitse PXN VD4 ve GT One direksiyon en iyi tercih olur.
![]()
PXN VD4 Bundle PC Uyumlu Direksiyon Seti
PXN VD4 Bundle PC Uyumlu Direksiyon Seti ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Direksiyon Seti Aksesuarları ürünleri için idefix`i ziyaret edin.www.idefix.com
![]()
PXN GT ONE Steering Wheel Fiyat
PXN GT ONE Steering Wheel uygun fiyat ve hızlı teslimat Gelbura.comwww.gelbura.com
max 28Bütçe?
@Advocate hocamın önerdiğini alın.eyw
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
max 28
reisim bu w v10f simidi vd4 e uyumlu mu??Bütçe kısıtlıysa PXN V10 Ultra ve F1 direksiyon modunu alabilirsiniz.
![]()
PXN V10 Ultra Direksiyon Seti
Güvenilir güç iletimi için havacılık sınıfı, yüksek dayanıklılığa sahip kayma halkası, uzun süreli ve yüksek yoğunluklu kullanım için tasarlanmıştır.www.gaming.gen.tr
![]()
PXN W V10F Formula V10 Pro-Ultra Direksiyon
55° silikon yapısı sayesinde esneklik ve dayanıklılık bir arada sunulur. Yırtılmaya ve aşınmaya karşı dirençlidir, kaymaz yüzeyi ile mükemmel bir tutuş sağlar.www.gaming.gen.tr
Bütçe müsaitse PXN VD4 ve GT One direksiyon en iyi tercih olur.
![]()
PXN VD4 Bundle PC Uyumlu Direksiyon Seti
PXN VD4 Bundle PC Uyumlu Direksiyon Seti ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Direksiyon Seti Aksesuarları ürünleri için idefix`i ziyaret edin.www.idefix.com
![]()
PXN GT ONE Steering Wheel Fiyat
PXN GT ONE Steering Wheel uygun fiyat ve hızlı teslimat Gelbura.comwww.gelbura.com
Hayır değil. V10 serisi için o. VD4 için GT One Direksiyon lazım. Yada üstündeki direksiyona 3D yazıcıdan yeni F1 Direksiyonu yaptırtmak gerekiyor.reisim bu w v10f simidi vd4 e uyumlu mu??