3k Kulak İçi Kulaklık Önerisi

MG7135

80+
Reaksiyon skoru
4
Bütçe
3000
Redmi bud 3 lite kullanıyorum. Çok eskidiğini düşündüm. Şuan arada kaldığım modeller cmf buds plus 2 ve huawei freebuds 6i. Benim için bass önemli, frekans aralığı önemli. Anc pek sevemediğim bir şey. Zira q30 kulak üstü kulaklığımda anc açtığımda sanki uzun yolda çukurlu bir yoldaymışım gibi bir mide bulantısı geliyor. Bass lar da önemli. Bu fiyata ne önerirsiniz?

Redmi bud 3 lite kullanıyorum. Çok eskidiğini düşündüm. Şuan arada kaldığım modeller cmf buds plus 2 ve huawei freebuds 6i. Benim için bass önemli, frekans aralığı önemli. Anc pek sevemediğim bir şey. Zira q30 kulak üstü kulaklığımda anc açtığımda sanki uzun yolda çukurlu bir yoldaymışım gibi bir mide bulantısı geliyor. Bass lar da önemli. Bu fiyata ne önerirsiniz?
ıem kabul edersen simgot ew200
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ıem kabul edersen simgot ew200
yoksa freebuds se serisine bak basslar çok güzel o seride bende de freebuds se 2 var çok güzel hissettiriyor basslar

IEM kablolu olduğundan maalesef istemiyorum. Dediğine baktım ama sürücü 10mm. Bir de yorumlarına baktım onlar da ortalama demiş kulaklığa. Yine de bir düşüneceğim

Geri