Yap bende şu mouse rehberini bitirim useniyorumeyvallah bir inceleme yapsam iyi olur mu sizce
Howl75 , mchose mix 87 , beast r75 pro he : kullandığım casper kb310u , hangisini tercih edersin hocam ?Yap bende şu mouse rehberini bitirim useniyorum
Üşenme yap lazım kral.Yap bende şu mouse rehberini bitirim useniyorum
hacı 3000 elo ya çıkmaya çalışıyorum faceitte ondan zaman kalmıyorÜşenme yap lazım kral.
arasındaki en mantıklısı ve f/p olanı howl 75 r75 denicem parayı bulim onuda alcam mix 87 alınabilir eğer bütçe varsa onu alın malzeme kalitesi pcb farkı olabiliyorHowl75 , mchose mix 87 , beast r75 pro he : kullandığım casper kb310u , hangisini tercih edersin hocam ?
mix 87 alcam o zaman umarım beğenirim iyi olurhacı 3000 elo ya çıkmaya çalışıyorum faceitte ondan zaman kalmıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
arasındaki en mantıklısı ve f/p olanı howl 75 r75 denicem parayı bulim onuda alcam mix 87 alınabilir eğer bütçe varsa onu alın malzeme kalitesi pcb farkı olabiliyor
biraz bekle mix 87 elime geçsinHowl75 , mchose mix 87 , beast r75 pro he : kullandığım casper kb310u , hangisini tercih edersin hocam ?
sen konuşma sonerÜşenme yap lazım kral.
sağ ol abim inceleme patlatsam sizde bana pat... efe abim üzülme senden başka kimse bana pat...Hayırlı olsun brom
ne zaman aliyonmix 87 alcam o zaman umarım beğenirim iyi olur
sen aldıktan 1 hafta sonra 1 hafta dene ki ona göre alcam skpdgsdgsdbiraz bekle mix 87 elime geçsin
sen konuşma soner
sağ ol abim inceleme patlatsam sizde bana pat... efe abim üzülme senden başka kimse bana pat...
ne zaman aliyon
aldım bakalım gelince yazarımmix87 al geç
görüntüsü hiç hoş değil ya (bana göre)Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
uzun süredir howl75 kullanıyorum cok memnunum. fiyatına göre muazzam klavye Alıntıyı görüntüle