🔥İndirim Msı B850m-G Ddr5 Vatan Da 5496 Tl

Sadece heatsink değil ki :D 10 faz deniliyor ama 7+2+1 şeklinde , dediğim gibi heatsinkler yalandan konulmuş , alınacaksa bile en azından bu fiyattan alınır evet ama diğer türlü alınmaz.
Vatan bunu da 3k verse yok satardı 😀

Sadece heatsink değil ki :D 10 faz deniliyor ama 7+2+1 şeklinde , dediğim gibi heatsinkler yalandan konulmuş , alınacaksa bile en azından bu fiyattan alınır evet ama diğer türlü alınmaz.
Önerdiğin ASUS B650M-K bundan kötü. PCIe 5.0, 5 Gbps ethernet desteği vs. biri daha yeni daha güncel diğeri daha eski. Sadece faza bakarak alınmaz. Kime sorarsan sor MSI B850M-G yerine ASUS B650 M K önermek komedidir. Aynı fiyattaysa ikisi açık ara B850M-G kazanır. İndirimsiz fiyattan alınmayacağını zaten yazdım. Ayrıca fake heatsink görüşüne katılmıyorum.

Önerdiğin ASUS B650M-K bundan kötü. PCIe 5.0, 5 Gbps ethernet desteği vs. biri daha yeni daha güncel diğeri daha eski. Sadece faza bakarak alınmaz. Kime sorarsan sor MSI B850M-G yerine ASUS B650 M K önermek komedidir. Aynı fiyattaysa ikisi açık ara B850M-G kazanır. İndirimsiz fiyattan alınmayacağını zaten yazdım. Ayrıca fake heatsink görüşüne katılmıyorum.
Şahsen bunu alırdım katılıyorum sana

5300 küsürden almıştım mis gibi b850 chipsetli anakart. total toplamda 10 fazlı güç beslemeside var ssd ve vrm soğutucularıda ekstrası.
Bende 5400e MSI pro b650 a wifi almıştım. Tek eksiği Gen4 olması sanırım. (Bı üründen dolayı müşteri memnuniyeti için bakiye tanimlamislardi öyle fiyata alabildik)

Yanlış Bilgilendirme
5300 küsürden almıştım mis gibi b850 chipsetli anakart. total toplamda 10 fazlı güç beslemeside var ssd ve vrm soğutucularıda ekstrası.
VRM soğutucusunu gerçek sanmanız fena patlatıyor.
VRM soğutucusu sahte. O konulan şeyin altı bomboş, MSI buna extented (uzatılmış) heatsink diyor. Hiç bir parça ile teması yok.
10 faz olmasını övmeniz de komik. A620'lerde bu faz değerini sunuyor eee bu anakart ne sunuyor ekstra olarak? İyi olduğunu gösterebilmesi için amper değerinin yüksek olması gerekiyor, amper değerini de yazmamışlar demek ki düşük ve yazmaya cesaret edememişler. 45A falandır.
Bu fiyatlarda Colorful B650M-Plus V14 ve Asus Prime B850M-K varken kandırmacadan ibaret bu anakartın yüzüne bakılmaz. N11 kuponları ile sık sık bu fiyatlara düşüyorlar.

Saçma bir yorum her yönden MSI daha iyi. Sırf heatsinke bakarak bu yorumu yapman komedi.
En azından o gerçek bir heatsinke sahip ve 8+2+1 60A faza sahip. 480A işlemci besleme gücü sunuyor.
Abisi B850M-K ile aynı ve Colorful B650-Plus'ta var. 12+2+1 55A faza sahip, 660A işlemci besleme gücü sunuyor.
B850 chipsetin tek avantajı PCI-E 5.0 zorunluluğudur.

VRM soğutucusu sahte. O konulan şeyin altı bomboş, MSI buna extented (uzatılmış) heatsink diyor. Hiç bir parça ile teması yok.
10 faz olmasını övmeniz de komik. A620'lerde bu faz değerini sunuyor eee bu anakart ne sunuyor ekstra olarak? İyi olduğunu gösterebilmesi için amper değerinin yüksek olması gerekiyor, amper değerini de yazmamışlar demek ki düşük ve yazmaya cesaret edememişler. 45A falandır.
Bu fiyatlarda Colorful B650M-Plus V14 ve Asus Prime B850M-K varken kandırmacadan ibaret bu anakartın yüzüne bakılmaz. N11 kuponları ile sık sık bu fiyatlara düşüyorlar.

En azından o gerçek bir heatsinke sahip ve 8+2+1 60A faza sahip. 480A işlemci besleme gücü sunuyor.
Abisi B850M-K ile aynı ve Colorful B650-Plus'ta var. 12+2+1 55A faza sahip, 660A işlemci besleme gücü sunuyor.
Ismini çok duymuştum kral dadına ilk defa bakacağım

24052026.webp

senin için soğutucularını söküp bakacağım. dediğin gibi teması var mı yok mu görelim. faz beğenini kaç kurtarır mesela 14. nesil intelleri besleyen 18-20 küsür faz da mı öveceğiz? saçma bir genelleme yapmışsın. şu sahte olayına takıldım ama iddia ettiğin gibi mi bir görelim değilse zaten mutlaka sana yazacağım burdan :)

Son düzenleme:
Yanlış Bilgilendirme
Alıntıyı görüntüle
senin için soğutucularını söküp bakacağım. dediğin gibi teması var mı yok mu görelim. senin faz beğenini kaç kurtarır mesela 14. nesil intelleri besleyen 18-20 küsür faz da mı öveceğiz? saçma bir genelleme yapmışsın. şu sahte olayına takıldım ama iddia ettiğin gibi mi bir görelim değilse zaten mutlaka sana yazacağım burdan :)
Senin bakmana gerek yok. MSI'ın söylediği bir şey zaten bu:
1000034931.webp

O kocaman gözüken plaka sahte. MSI boyutunu büyüttüklerini söylemiş.

Direk omple sahte olanda var. MSI H810M-B modelinde koydukları şeyin direk altı bomboş:
1000034939.webp

Bu modelde heatsink ibaresi yok zaten.

MSI kendi kalitesini düşürdü ve kendi tasarımlarından uzaklaştı. Niye böyle bir şey yaptıklarını anlamak güç. Tüm kategorilerde bu şekilde:

Siz bu PSU'yu görünce "A650BN'nin Gen 5'e güncellenmiş hali, daha kalitelidir" diyorsunuz değil mi? Hayır, MSI kalitesini düşürmüş. Tüm kapasitörleri ChengX, C- seviyesi PSU. Kendi tasarımını da bırakmış yine.

Son düzenleme:
Alıntıyı görüntüle

Direk omple sahte olanda var. MSI H810M-B modelinde koydukları şeyin direk altı bomboş:
Alıntıyı görüntüle
Bu modelde heatsink ibaresi yok zaten.

MSI kendi kalitesini düşürdü ve kendi tasarımlarından uzaklaştı. Niye böyle bir şey yaptıklarını anlamak güç. Tüm kategorilerde bu şekilde:

Siz bu PSU'yu görünce "A650BN'nin Gen 5'e güncellenmiş hali, daha kalitelidir" diyorsunuz değil mi? Hayır, MSI kalitesini düşürmüş. Tüm kapasitörleri ChengX, C- seviyesi PSU. Kendi tasarımını da bırakmış yine.
Acayip bir çıkarım olmuş extended heatsink ile kastedilen bu değil.

Alıntıyı görüntüle
sen mutheşem palavra sallamışsın dostum Allah seni napmasın :D hakikaten bu yanlış bilgiye nasıl ulaştın yada bu palavrayı nasıl sıktın seni tebrik ediyorum. bende ''soğutucunun sahte olduğu bilmemen fena patlatıyor'' deyince doğru bir şey söylüyor heralde dedim. meğer boş keseden yalandan sallıyormuşsun. sahte falan değil bildiğin uzatılmış alüminyum metal blok termal padlerinide direk mosfetlerin üstüne izi çıkacak şekilde temas ediyor. çektiğim fotoğrafları incelersin, msi'ya çakal diyorsunda sen enteresan bir canlıymışsın moruk akşam akşam uğraştırdın beni.
240520261.webp

sen mutheşem palavra sallamışsın dostum Allah seni napmasın :D hakikaten bu yanlış bilgiye nasıl ulaştın yada bu palavrayı nasıl sıktın seni tebrik ediyorum. bende ''soğutucunun sahte olduğu bilmemen fena patlatıyor'' deyince doğru bir şey söylüyor heralde dedim. meğer boş keseden yalandan sallıyormuşsun. sahte falan değil bildiğin uzatılmış alüminyum metal blok termal padlerinide direk mosfetlerin üstüne izi çıkacak şekilde temas ediyor. çektiğim fotoğrafları incelersin, msi'ya çakal diyorsunda sen enteresan bir canlıymışsın moruk akşam akşam uğraştırdın beni.
Alıntıyı görüntüle
Zaten blokların katmanı fotografta dahi Belli oluyor saçma düşünülmüş
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
Hangi işlemci ile kullanıyorsun

Bir önceki konudaki yorumumu buraya bırakayım. Alacak arkadaşların bilgisi olsun.

Bu fiyata güzel fırsat. B650 giriş modelleri bu fiyatta zaten. 7800x3D ile kullanan tanıdığım var. 9800x3D içinde sorun çıkarmaz. 7+2+1 dijital faz var. Gayet yeterli günlük kullanıcı ve oyuncular için. Render yapacaksındır 9900X, 9950x3D gibi işlemci kullanıyorsundur o zaman daha üst anakartlar alman gerekir. Ama kısıtlı bütçe için mis gibi kart. Bütçesi kısıtlı olan biri neden msi b850 gaming kart alsın? Bunu alıp aradaki 3-4 binlik fiyat farkını SSD veya güç kaynağı gibi yerlerde kullanır. Çünkü performans olarak aynı performansı verecek ve günlük kullanıcı için bir sorun çıkarmayacaktır. VRM yeterli gelecektir. Burada çöp tabiri kullanacak kişilere aldırmayın yani. Bu fiyata gayette alınır. 7 bin TL indirimsiz fiyattan alınmaz o zaman daha iyi VRM'li modellere bakılır o fiyat bandındaki.
Vatanda MSI mag B850 Max wi-fi 16.000₺ 12,700₺ düşmüş sence alinir mı ? Ne düşünüyorsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,517
Üyeler
196,983
Son üye
Vergiadam_
Geri