Ana Konu Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar

21e anlaştım KFG var diye, kutu vardı sadece. Fatura ve garantisi yoktu. Ben de pazarlık yaptım, sonuçta KFG var diye anlaştım sen bana sadece kutusu olan, faturasız ve garantisiz ürün satıyorsun dedim. Benim maksimum çıkabileceğim fiyat 15k bu şartlarda anlaşamazsak da canın sağ olsun falan filan ikna denemeleri derken kabul etti. Satarken faturayı çok aradı ama bulamadı, paraya da ihtiyacı vardı biraz satıcı arkadaşın.

Hatta şey dedim ben, istersen vaktin var dilediğin kadar ara bulursan faturayı dediğimiz fiyattan anlaşırız.

27K en ucuz sarı sitede de bence ederi yine 22-23 liralar sonuçta alıp kullanmışsın ve Vatan önceden Nitro plus sıfırı 28e verdi zaten. Yani 2. el en düşük 27 diye ederi bence o değil şu an aşırı saçma bir piyasa var. 22-23 pulse 2. el için hakkı diye düşünüyorum.
Hakkı 30 dan fazla 5070 in fiyatlarına göre.. kim sattı ise yolda buldu herhalde bedava vermiş çok şanslısınız. 25 e kadar ilana koyduğunuz anda satılır.

Hakkı 30 dan fazla 5070 in fiyatlarına göre.. kim sattı ise yolda buldu herhalde bedava vermiş çok şanslısınız. 25 e kadar ilana koyduğunuz anda satılır.
Sıfır 9070 XT Nitro Plus 28K'ya satıldı Vatan'da. Hangi hesaba göre hem faturası ve garantisi olmayan, hem 2. el 1 sene kullanılmış olan ve 2 model daha alt olan ekran kartı sıfırına göre 2K daha pahalı olabiliyor anlamadım.

Sıfır 9070 XT Nitro Plus 28K'ya satıldı Vatan'da. Hangi hesaba göre hem faturası ve garantisi olmayan, hem 2. el 1 sene kullanılmış olan ve 2 model daha alt olan ekran kartı sıfırına göre 2K daha pahalı olabiliyor anlamadım.
Anlık bir indirimden bahsediyorsun hocam o kartın 2. El fiyatı normal satılsa 25k' dır (fatura garanti yoksa 2-3 daha düşersin.). Çünkü 30k ya falan zaten taksitlisini bulabiliyorsun. Aldığın fiyat çok güzel bu arada. Bilgisayarcıya götürsen aynı kartı şu anda 20k falan teklif ediyorlar hadi +-2 de pay olsun. İkinci el fiyatları zaten saçmalık. 27-28k yazmışlar, günün sonunda ben 34k'ya adıma faturalı 6 taksit alabiliyorum. Kaldı ki kaçar defa 30k'ya da satıldılar. Kaç yıllık her an vram arızası verecek 3090'lara adamlar 30'dan başlıyorlar. Sorsan knk vram var, vram var, vram var üffff vram moruq.

• Beğen
Reaksiyonlar: Aydi
Kralım, çok nadir bir fırsat ve az kişinin yararlandığı bir kampanya kartın değerini vermez bence. Satılması gereken hakkı 23-24k bana göre minimum olarak. 15k'ya 9060 XT 16 GB satıyor millet, sen 18 bine satarsan kartı bedava vermiş olursun benim düşünceme göre.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

• Beğen
Reaksiyonlar: Aydi
Anlık bir indirimden bahsediyorsun hocam o kartın 2. El fiyatı normal satılsa 25k' dır (fatura garanti yoksa 2-3 daha düşersin.). Çünkü 30k ya falan zaten taksitlisini bulabiliyorsun. Aldığın fiyat çok güzel bu arada. Bilgisayarcıya götürsen aynı kartı şu anda 20k falan teklif ediyorlar hadi +-2 de pay olsun. İkinci el fiyatları zaten saçmalık. 27-28k yazmışlar, günün sonunda ben 34k'ya adıma faturalı 6 taksit alabiliyorum. Kaldı ki kaçar defa 30k'ya da satıldılar. Kaç yıllık her an vram arızası verecek 3090'lara adamlar 30'dan başlıyorlar. Sorsan knk vram var, vram var, vram var üffff vram moruq.
Evet bu konuda haklısın hocam ama şu da bir gerçek siz de bu konuya hak verirsiniz. O konu da insanların artık büyük çoğunluğu anlık indirimi kovalayıp bilgisayar toplamaya başladı. Direkt normal fiyattan parça parça satın alan azınlık kaldı onlar da oem paket alıp hallediyor işini zaten. Parça parça toplayan kesim daha bilinçli olduğu için anlık indirim kovalaması gerektiğini de genelde biliyor.

gecen gun VatanBde satilan 9070 XT ler teshir degil miydi? iade urunlerle karisik. Yanlis mi soylediler, buna gore siparis vermemistim.

1.5 yıllık kümülatif enflasyonu katman gerek mantıklı bir hesaplama yapabilmek için. Bir yerin indirim ile tek seferlik 28bine satmasının bir manası yok. 9070xt ikinci el makul fiyatı 28bin.

gecen gun VatanBde satilan 9070 XT ler teshir degil miydi? iade urunlerle karisik. Yanlis mi soylediler, buna gore siparis vermemistim.
Teşhirdi

1.5 yıllık kümülatif enflasyonu katman gerek mantıklı bir hesaplama yapabilmek için. Bir yerin indirim ile tek seferlik 28bine satmasının bir manası yok. 9070xt ikinci el makul fiyatı 28bin.

Teşhirdi
İnternet sitesinden satılanlar sıfırdı diye biliyorum bazı arkadaşlara stok kalmayınca teşhir ürün göndermiş ama Vatan maalesef.

Beyler rica ediyorum iktisadın kurallarını baştan yazmaya çalışmayalım. Bir malın fiyatı arz ve talep doğrultusunda oluşur. Adamın ihtiyacı varmış 15e satmış, alıcısı da almış. Ortalama fiyat içinde Akakçe var gidin ordan malın ortalama fiyatına bakın. O da yetmezse 6 aylık fiyat ortalamasını çıkarıp aylık fiyatların toplamını ilgili dönemin ay sayısına bölün. Bilgi sahibi olmadan işkembeden uydurma fikirler ile hem konuyu amacından hem de Lidyalılar'ı mezarından çıkarmayın.

Teşhirdi
Sizin dediğiniz gibi hesaplayalım. Sıfırı 33den hesaplayalım (ki ara sıra indirimle 30un altına rahat görüyor) 2. eli de dediğiniz gibi 28 olsun. Faturasız garantisiz parayı tek seferde verdiğiniz 9070 XT'ye 28 mi verirsiniz? Yoksa gidip adınıza faturalı, kapınıza kadar gelen, adınıza garantili, peşin fiyatına 6 taksit yapabildiğiniz sıfır 9070 XT'ye indirimsiz haliyle bile 33ü mü tercih ederdiniz. Bence bu konuyu bir daha düşünün. Hakkı kesinlikle 28 değil, 2. el kültürünü iyi anlamamız gerekiyor. Çok çok temizse KFG de varsa en babası 25 eder, 1 lira da fazla etmez. 27-28-29-30 diye koyanlara Allah akıl fikir versin demekten başka bir yorum da yapılamaz. Çoğunluk yanlış yapıyor diye, o yanlış ama piyasası bu diye de meşrulaştırılamaz maalesef. O yüzden Abdullah abi 2. el videosu çekip hiçbir ekran kartı alınmaz dedi zaten. Çok uyguna aldığımı evet ben de biliyorum ama ederinin 28K civarı olmadığını da biliyorum.

Bu da bu konu hakkında benim son yorumum olsun kusura bakmayın, konunun bu kadar meşgul edileceğini bilseydim hiç belirtmezdim şöyle aldım diye.

Son düzenleme:

Teşhirdi
ben de oyle biliyorum, 0 urunler degildi zaten VatanB sayfasinda da teshir yaziyordu. Destek hatti ve magaza da teshir urunler demisti hatta bir sorundan oturu iade edilmis urunler de var demislerdi ama detay vermediler, bu yuzden almamistim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,586
Üyeler
196,998
Son üye
Eefe1
Geri