🔥İndirim Baseus Picogo Süper Hızlı 10000mah 45w Laptop Şarj Edebilen Powerbank 999₺

Ekler

• IMG_8164.webp
    IMG_8164.webp
    37.5 KB · Hit: 294
  • IMG_8165.webp
    IMG_8165.webp
    74.6 KB · Hit: 290
vatana teknosaya mediamarka bakarak alışveriş filan yapıyorsan ohooooo

vatana teknosaya mediamarka bakarak alışveriş filan yapıyorsan ohooooo
Al hocam seni mutlu edecekse akakçeye bakalım. Paylaştığımdan sonraki en ucuzu piyasada 1556 TL ve satıcısı bilinmedik birisi. Umarım tatmin olmuşsundur :)

Ekler

• IMG_8166.webp
    IMG_8166.webp
    141.9 KB · Hit: 190
45w kendinden kablolu güzel fiyat. bi süre inip çıkıyor ama bu mantıklı olduğu gerçeğini değiştirmez ihtiyacım yok olsa alırdım direkt

Al hocam seni mutlu edecekse akakçeye bakalım. Paylaştığımdan sonraki en ucuzu piyasada 1556 TL ve satıcısı bilinmedik birisi. Umarım tatmin olmuşsundur :)
1779720413129.webp

20 küsür gündür aynı sadece 1 kere bilinmeyen satıcıdan öçıkmıştır o kadar hep aynı bu ürün

Alıntıyı görüntüle
20 küsür gündür aynı sadece 1 kere bilinmeyen satıcıdan öçıkmıştır o kadar hep aynı bu ürün
Geçmiş 20 günde sadece 1 kere bilinmeyen satıcıdan çıktığına üstün yeteneklerinizle ulaşıyoruz sanırım. Ayrıca 1 ay değil de 1 yıllık fiyat geçmişine bakın. Bu ürün şu an gördüğü en dip fiyatta mı değil mi? Hoşunuza gitmiyorsa almazsınız. Sizi bu kadar sıkıntıya sokan şey ne çözemedim?

Ekler

• IMG_8167.webp
    IMG_8167.webp
    70.8 KB · Hit: 41
Geçmiş 20 günde sadece 1 kere bilinmeyen satıcıdan çıktığına üstün yeteneklerinizle ulaşıyoruz sanırım. Ayrıca 1 ay değil de 1 yıllık fiyat geçmişine bakın. Bu ürün şu an gördüğü en dip fiyatta mı değil mi? Hoşunuza gitmiyorsa almazsınız. Sizi bu kadar sıkıntıya sokan şey ne çözemedim?
kral sen takma onu aylar önce engellemişim ben yoksay geç gereksiz biri belliki hep aynı muhalefetle çıkıyor karşıma

sıcak indirim değil çünkü hocam neyse

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,057
Üyeler
196,882
Son üye
RedEye
Geri