Anime İzleyenlere Sorum Var

anlaşıldı yaza başa bela alarak gircez aylar sonra buraya döndüğümde umarım sana teşekkür ederim :monkahmm:
daha önce izlemedigin icin üzülecegin fakat simdi dikkatlice izleyip anlayacagın içinde sevinecegin bir an olacak unutma

daha önce izlemedigin icin üzülecegin fakat simdi dikkatlice izleyip anlayacagın içinde sevinecegin bir an olacak unutma
hiç inandırcı gelmiyor ama bakalım teşekkürler öneri için - son 3 yıldır bana bunları izle diyn kişilerden bi 30 . falansın ama senden ikna oldum nedense sezonları indirmeye başlama zamanı geldi :peped:

hocam ben indiriyorum sonra baktım disk ölüyor içindekileri silmiyip yeni disk takıyor onu kaldırıyorum yatağın altında şuan 3 tane 4tb var içleri dolu dolu zaten şuanlık izleyecek pek birşi kalmadı son 2 mevsim sezonu izlemeyip yaza bıraktım -maksat o sıra sıkılmim- şuanda pc de yeni hdd takılı onada rewatch atacaklarımı tekrar yüklemiştim. :PeepoLeave: -- sosyal medya hiç açmadım zamanda çok olunca 1990 yıllardan sonraki filmler bitince 2022 de anime başladım ondada son 15 yıl bitti ...(niye anlattım bende bilmiyorum :peeposad2:)

Alıntıyı görüntüle

reis bi laptop bul dm den sana linki attığımdan sezon sezon indir sonra tele aktar uzun bir süre kafa rahat edersin bi ara tek seferde 700 bölüm indirmiştim kaf açok rahatlıyor yayımlanmış indiriceksen
maşallah hocam damak tadınız iyiymiş gerçi hepsini izlediyseniz bunların olması da normal. kaguyanın a larda uzamış bi hayranlık sezdm

Anizium.co bakabilirsin

beyler yıllardır anime izlerken siteden izlemem ben daha çok 3.parti bir uygulamadan girer ordan videoyu telefona indirir öyle izlerim. tüm video indirici diye bir uygulama üzerinden indiriyorum fakat su sıralar reklam çok çıkar oldu. bunun reklamsız veya az reklamlı hızlı olan bir site veya uygulaması varmı?
openanime öneririm. Popüler olmayan ama bütün siterlerden daha çok özelliğe sahip. bilgisayardan izliyorsan 4k upscaling yapabiliyorsun çoğu animeyi. Olmayan anime yok zaten. Oynatma hızı, altyazı arka planı boyutu vs. ayarı , ekolayzer ayarı, renk ayarı, filre ayarı vs. her şey var. Ayrıca sitenin kendisinde indirme yeri de var çevrimdışıyken siteye girip izleyebilyorsun. Telefon veya bilgisyarın depolamasını kullanıyor.

maşallah hocam damak tadınız iyiymiş gerçi hepsini izlediyseniz bunların olması da normal. kaguyanın a larda uzamış bi hayranlık sezdm
Herhalde onu 3 kez izledim sıkıntıdan :D. Benim fav tür romantik zaten ilk bitirdiklerimden sonra sarınca mala girdim son 10 15 sezonu direk filtreleyip tek tek baktım listeyi doldurmuştum - tekrar izlemeler hariç 220 romantik taglı sezon izlemişim :widepeepo:

Geri