Yardım Furmark Test Sonucu Nasıl Sizce ?

bu benim nitro 9070in değerleri allah yardımcınız olsun ramler samsung değil sanırım.

9m21q4h.png
Ram Samsung değil twinmos Ram etkiliyormu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

2560 rpm fan açmış normal mi gerçekten?
sıcaklıklar birkaç derece ortalamadan yüksek olup normal olsa bile
Yeni aldım sistemi hiç ayar falan yapmayı bilmem ne yapcam iademi etsem

Yaptım testi. İlk resim uv ile 1 dakika ikinci resim uv ile 5 dakika ve daha hiç artmadı 5.dakkada kapattım.Son resim stok ayarlar ile yaptım ve sıcaklıklar daha da ilerlemediği için kapattım. Konu sahibinin kart fazla ısınıyor birde 2500rpmde odanın veya en önemlisi kasanın etkisi olabilir
Yeni aldım sistemi ne yapayım

90 serisinde amd nin genel sorunu vram ve hotspot değerlerinin çok fazla sıcak çalışıyor olması. yakında havalar ısınacak hal böyle olunca durumu siz düşünün artık.
Ben de öyle değil genelde aralarında 18 derece oluyor 56-74 gibi pulse benim model gerçekten çok iyi

yok hocam VRAM markası GPUZ diye bi program var techpowerupta memory type yazar.
1779745316106.webp

iade edilecek bir durum yok hocam bu kart biraz sıcak çalışıyor Vramler samsung olmasada o vramlerin sıcakla çalışma toleransları daha yüksek için rahat olsun yani. senin yapman gereken sisteminden o ısıyı uzaklaştırabilmek

Son düzenleme:
Ben de öyle değil genelde aralarında 18 derece oluyor 56-74 gibi pulse benim model gerçekten çok iyi
Aynen bende de pulse var bu seride aşırı güzel yapmışlar samsung vramli bendeki.Pulse techpower up taki testlerde tepe modeller ile nerdeyse kafa kafaya hatta bir iki tanesinden daha soğuk bile çalışıyor oluyor Sapphire nin eline sağlık 😀

Aynen bende de pulse var bu seride aşırı güzel yapmışlar samsung vramli bendeki.Pulse techpower up taki testlerde tepe modeller ile nerdeyse kafa kafaya hatta bir iki tanesinden daha soğuk bile çalışıyor oluyor Sapphire nin eline sağlık 😀
Ben de kiler hynix modüller :) oda 90 oluyor

Lolde oyunum cok donuyor ve ekran çöküyor ne yapacağım bilemedim

Sürekli böyle bu görüntü gidincede kasmaya başlıyor
Bu ya lolün kronik sorunu ya da monitörde sıkıntı var benim monitörde de yapıyordu sonra başka monitöre geçtim şu ana kadar olmadı lol hariç başka oyunda olmuyor elinizde başka monitör varsa biraz onunla yapın ben de alt taba atıp tekrar lole girince geliyordu bu ekran

Kasa akvaryum sıcak hava kasada kalıyorsa çok normal kontrol edin fanları. Bir diğeri ekran kartı vram hynix mi samsung mu samsung bir 10 derece daha düşük çalışıyor. Birde karta ayar yapmışsınız galiba 317watt çekiyor normali o modelde 304watt ile sınırlı sıcaklık bu şartlara göre gayet normal hava sıcakken bende stok ayarlar ile furmarka sokmuştum hotspot 80 vram 90 olduğunu hatırlıyorum oda sıcaklığı ve kasa en önemlisi anormal bir durum yok.Üreticiler samsung için 85 hynix de 95 olduğunu söylüyor

Kasa akvaryum sıcak hava kasada kalıyorsa çok normal kontrol edin fanları. Bir diğeri ekran kartı vram hynix mi samsung mu samsung bir 10 derece daha düşük çalışıyor. Birde karta ayar yapmışsınız galiba 317watt çekiyor normali o modelde 304watt ile sınırlı sıcaklık bu şartlara göre gayet normal hava sıcakken bende stok ayarlar ile furmarka sokmuştum hotspot 80 vram 90 olduğunu hatırlıyorum oda sıcaklığı ve kasa en önemlisi anormal bir durum yok.Üreticiler samsung için 85 hynix de 95 olduğunu söylüyor
Evet akvaryum hiç bir ayar yapmadım dediğim gibi çok anladığım bir konu değil :)

Bu ya lolün kronik sorunu ya da monitörde sıkıntı var benim monitörde de yapıyordu sonra başka monitöre geçtim şu ana kadar olmadı lol hariç başka oyunda olmuyor elinizde başka monitör varsa biraz onunla yapın ben de alt taba atıp tekrar lole girince geliyordu bu ekran
Oyun içinde 144 hz ile sınırlandırdım şuanlık bir sorun yok

Cs 2 de bazen takılma oluyor sanırım işlemci darboğaz yapıyor

Evet akvaryum hiç bir ayar yapmadım dediğim gibi çok anladığım bir konu değil :)

Oyun içinde 144 hz ile sınırlandırdım şuanlık bir sorun yok

Cs 2 de bazen takılma oluyor sanırım işlemci darboğaz yapıyor
Kafaya takmalık durum yok gddr6 vramler için 85e 90a kadar sorun yok hepsi ısınıyor.Sadece kasanın hava akışına bakın fanlar düşükse sıcaklık içerde kalıyor olabilir oyunda vs parçaları gereksiz yüke sokar Bende de 7500f var 1080 oynuyorsanız darboğaz olabilir 2kda sorun yok bende. Kartta normale göre fazla güç çekiyor %10 fazla güç verdiniz sanırım adrenalinden.

Kafaya takmalık durum yok gddr6 vramler için 85e 90a kadar sorun yok hepsi ısınıyor.Sadece kasanın hava akışına bakın fanlar düşükse sıcaklık içerde kalıyor olabilir oyunda vs parçaları gereksiz yüke sokar Bende de 7500f var 1080 oynuyorsanız darboğaz olabilir 2kda sorun yok bende. Kartta normale göre fazla güç çekiyor %10 fazla güç verdiniz sanırım adrenalinden.
2 k da ama işlemciye lol ve cs de çok yük biniyor baya ısıtıyor.karta güç verme olarak bir şey yapmadım yapmayı bilmiyorum zaten 😅

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,819
Üyeler
197,307
Son üye
fbvm19-07
Geri