Yardım Cs2 Fps Sorunu Çözemiyorum

Elessar

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
434
Merhabalar. Oyunda anlık olarak 200+ FPS alıyorum bu konuda bir sıkıntı yok ama sanki 50-60fps oynuyormuşum gibi oluyor. FPS sayacından kontrol ediyorum hiç bir sorun yok ama oyun gerçekten 60fps hissiyatı veriyor hatta bazen anlık donmalar falan oluyor. Sebebini bilmiyorum aylardır çözemedim yardımcı olacak var mı?
Monitörüm 1080p 180HZ
Monitörün ve oyunun yenileme hızı 180HZ'de.
Oyun M2 SSD'ye kurulu.

Son düzenleme:
Merhabalar. Oyunda anlık olarak 200+ FPS alıyorum bu konuda bir sıkıntı yok ama sanki 50-60fps oynuyormuşum gibi oluyor. FPS sayacından kontrol ediyorum hiç bir sorun yok ama oyun gerçekten 60fps hissiyatı veriyor hatta bazen anlık donmalar falan oluyor. Sebebini bilmiyorum aylardır çözemedim yardımcı olacak var mı?
Monitörüm 1080p 180HZ
Oyun M2 SSD'ye kurulu.
Aynı sorun aynı muhabbet yıllardır var bende çözülmüyor

tek geçici çözümü dikey eşitleme açıp buldum, ondada input lag oluyordu bende istersen dene az varsa öyle kullan

Monitörünün yenileme hızı 180de mi peki
Evet
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Aynı sorun aynı muhabbet yıllardır var bende çözülmüyor

tek geçici çözümü dikey eşitleme açıp buldum, ondada input lag oluyordu bende istersen dene az varsa öyle kullan
Bi deniyeyim hocam
Bir de oyunu kapatıp açınca 2-3 raund güzel bir şekilde fps alabiliyorum sonra cırtlıyor.

180HZ monitörü 144HZ'de kullanmayı deneyebilirsin.
Savaşta vs. ortalama 150FPSlere düşüyor muhtemelen ve bu yüzden oluyor.

Ayarlar > Sistem > Ekran > Gelişmiş ekran
buradan yenileme hızına bak ve cs2'den

180HZ monitörü 144HZ'de kullanmayı deneyebilirsin.
Savaşta vs. ortalama 150FPSlere düşüyor muhtemelen ve bu yüzden oluyor.

Ayarlar > Sistem > Ekran > Gelişmiş ekran
buradan yenileme hızına bak ve cs2'den
Yenileme hızını 220'ye sabitledim 180hz monitörüm olmasına rağmen. Savaşla da ilgili olduğunu düşünmüyorum video record alırken çatışma esnasında FPS'in düşüp düşmediğine baktım hala 200 üstüydü FPS.

Sistem özellikleri nedir masaüstü mü laptop mu?

bendede şöyle bi sorun oldu sistemim 5060ti 16 gb işlemcim ultra245kf tek ram takılıydı 5600mhz cl36 cs de 300-350 fps alıyordum ani düşüsleri saymıyorum çift rame geçtim cl30 6400 mhz fps az da olsa yükselir diye düşündüm ama hiç bir yükselme olmadı sadece ani düşüşler gitti bazen hala 440 fps e çıkıyorum 290 a indiğide oluyor bide ayarlarım inanılmaz low olmasına rağmen 1280x980 oynamama rağmen normal mi

Yenileme hızını 220'ye sabitledim 180hz monitörüm olmasına rağmen. Savaşla da ilgili olduğunu düşünmüyorum video record alırken çatışma esnasında FPS'in düşüp düşmediğine baktım hala 200 üstüydü FPS.
300 den fazla fps almanız gerek aslında bende r5 7500f rx6600 li sistemim var 430 u görüyom rahat input lag değerim 4.3-8 arası

Monitörüm 1080p 180HZ
Monitörün ve oyunun yenileme hızı 180HZ'de.
Oyun M2 SSD'ye kurulu.
Bende 5070ti ve 7800x3d var, 500 fps alıyorum, 200 hz monitör var ve bende 60 fps hissiyatı alıyorum. Sebebine dair hiçbir fikrim yok, son anigraph 2 güncellemesinden sonra belirgin şekilde hissetmeye başladım

Geri