❌İndirim Bitti! Vatan Mağazalara Özel Fiyatlar 9070-4070 19k

Arkadaşlar bu demo saatler birkaç ayarla değişiyor mu yoksa öyle mi kullanılıyor bilgisi olan var mı?Birkaç sayfa önce satın alınan mağaza çalışanları demo modundan çıkartıp öyle göndermeleri gerektiği belirtmişti diye hatırlıyorum fakat 33 sayfa olmuş konu.

Arkadaşlar bu demo saatler birkaç ayarla değişiyor mu yoksa öyle mi kullanılıyor bilgisi olan var mı?Birkaç sayfa önce satın alınan mağaza çalışanları demo modundan çıkartıp öyle göndermeleri gerektiği belirtmişti diye hatırlıyorum fakat 33 sayfa olmuş konu.
Bunu ben de merak ediyorum bulunduğum bölgedeki mağazada mevcut oma göre sipariş geçeceğim.

Demonun olayı kutusu demo kutusu kordon şarj aleti olmaması onun dışında normal kullanılıyor

Demonun olayı kutusu demo kutusu kordon şarj aleti olmaması onun dışında normal kullanılıyor
Hayır.Demo teşhir ürünler sergilenirken kullanılan sürüm.Kısıtlı şeyler yapılabiliyor ve kişiselleştirilemiyor.Bir önce ki sayfaları inceleyip bakabilrsiniz.Bir arkadaş apple watch almış ve demo sürümünden zor bela çıkarabildiğini belirtmiş.Kordon muhabbeti tamamen şans bence

Hayır.Demo teşhir ürünler sergilenirken kullanılan sürüm.Kısıtlı şeyler yapılabiliyor ve kişiselleştirilemiyor.Bir önce ki sayfaları inceleyip bakabilrsiniz.Bir arkadaş apple watch almış ve demo sürümünden zor bela çıkarabildiğini belirtmiş.Kordon muhabbeti tamamen şans bence
??? Demo sürümünden çıkartıp kullanacaksın zaten bu nasıl saçma bir yorum. Mağaza gönderirken çıkartıyor zaten

Benim 9070 XT Nitro da yarım saat önce geldi. Teşhir göndereceğiz dediler ama sıfır kapalı kutu göndermişler. Bütün bandrolleri üstünde. Muhtemelen temsilciler ticari amaçlı alım yapanlara gözdağı vermek için teşhir göndereceğiz falan diye blöf yapıyorlar.
Vay kahpeler beni böyle vazgecirdiler. bide dedi ki kartta en ufak sorun dahi olsa iade alınmıyo servisine gönderirsiniz. Ahhh oglum seni varya neyse. hayırlı olsun hocam güle güle kullanın :)

• Beğen
Reaksiyonlar: Aydi
??? Demo sürümünden çıkartıp kullanacaksın zaten bu nasıl saçma bir yorum. Mağaza gönderirken çıkartıyor zaten
Bu forumda niye bu kadar saçma ***** insanlar türedi.Bilginiz yoksa cevaplamayın okuyun geçin.Geçmiş sayfalardan ürün alan bir arkadaşın yorumu.Demo moddan çıkarmayıp yollamışlar.Bilgi almak için soruyorum zaten.

Dipnot:

1779787895975.webp
Forumda ilk yorumunuzun DEMO OLMASI SIKINTI mı denilmesi de ayrı ironik.

Ekler

• 1779787800405.webp
    1779787800405.webp
    36.8 KB · Hit: 57
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Bu forumda niye bu kadar saçma ***** insanlar türedi.Bilginiz yoksa cevaplamayın okuyun geçin.Geçmiş sayfalardan ürün alan bir arkadaşın yorumu.Demo moddan çıkarmayıp yollamışlar.Bilgi almak için soruyorum zaten.

Dipnot:

Alıntıyı görüntüleForumda ilk yorumunuzun DEMO OLMASI SIKINTI mı denilmesi de ayrı ironik.
Tamam da bilader benim ürün geldi kullanıyorum? Ona göre yazdım?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,015
Üyeler
197,346
Son üye
Kemal350
Geri