Öneri Atk A9 Mouse Nasıl Sizce Alınır mı?

ben de hazır indirim gelmişken plus modeli almayı düşnüyorum bunlardan daha iyi bir seçenek yok galiba

Bende indirime girsede alsam diyordum takip etmeyi unutmuşum çektim bir tane konu sahibine teşekkürler . Ben araştırmalar sonucu a9 plus ın fiyat farkına değeceğine karar vermiştim ama nedenlerini inan hatırlamıyorum.

Merhabalar wraith indirimleri mevcut su an ve alınabilecek plus modeli olduğunu düşünüyorum kaplama evet fark ediyor ve sensör farkı da var 300 400 TL fazla verip hem sensör hem kaplama daha iyi ve güzel. Pro modeli yeni almıştım fakat almaya gerek pek yokmus plus modeli de yeterlidir diye düşünüyorum teşekkürler

Merhabalar wraith indirimleri mevcut su an ve alınabilecek plus modeli olduğunu düşünüyorum kaplama evet fark ediyor ve sensör farkı da var 300 400 TL fazla verip hem sensör hem kaplama daha iyi ve güzel. Pro modeli yeni almıştım fakat almaya gerek pek yokmus plus modeli de yeterlidir diye düşünüyorum teşekkürler
Aldım şimdi bende plus modelini 100 tl kargo parası ile birlikte 1800 e geldi, kargo ödemek saçma geldi iade politikasına görede iade için kutunun açılmamış olması gerekiyor umarım sıkıntı çıkmaz

Aldım şimdi bende plus modelini 100 tl kargo parası ile birlikte 1800 e geldi, kargo ödemek saçma geldi iade politikasına görede iade için kutunun açılmamış olması gerekiyor umarım sıkıntı çıkmaz
yayıncı kodu falan da kullansaydınız 50tl daha uyguna gelebiliyor

Plus aldiysan herhangi bir problem yaşayacağını zannetmiyorum kutu 1000 Hz fazlasıyla yetiyor zaten ürün hafif ve kaliteli gıcırdama esneme yok ben pro aldım ama almasaydim da olurmus plus her türlü işini görür. Wraith ürünleri büyük ihtimalle yurtdışından getirdiği için açılan ürünler iade olduğunda uğraşmak istemediğinden kabul etmiyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Birde plus modeli 800 mha batarya var diğerlerinde 500 bu da bir avantaj

Ultimate var bende aşırı memnunum alacak kişiler düşünmesin sadece elinize uygun mu ona bakın 23nisan indiriminde 3.2kya almıştım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,873
Üyeler
196,837
Son üye
tunahan.duzyurt
Geri