2. Bilgisayar Ile Ne Yapılır ?

canokyay

80+
Reaksiyon skoru
2
Elime R3 2200G Işlemcili 16GB Ramli Ekran Kartsız Bir Pc Geçti.

Şu an aktif olarak 7800x3D li 5070 li Sistem kullanıyorum.

Bu PC yi 2. PC Olarak Nasıl Değerlendirebilirim ?
Linux, Sunucu Olarak Kullanma vb. Tavsiyelerinizi Bekliyorum.

Belki ilerde parçaları Upgrade de edebilirim.

Elime R3 2200G Işlemcili 16GB Ramli Ekran Kartsız Bir Pc Geçti.

Şu an aktif olarak 7800x3D li 5070 li Sistem kullanıyorum.

Bu PC yi 2. PC Olarak Nasıl Değerlendirebilirim ?
Linux, Sunucu Olarak Kullanma vb. Tavsiyelerinizi Bekliyorum.

Belki ilerde parçaları Upgrade de edebilirim.
valla bazıları eski telefon bilgisayarlarıni sunucuya dönüştürüyordu ne ise yarıyor bilmem ama

Ben eski laptopumu home assistant olarak kullanıyorum ve lokal ağda depolama aracı olarak

Ben eski laptopumu home assistant olarak kullanıyorum ve lokal ağda depolama aracı olarak
Bildiğiniz Stabil çalışan TV OS tarzı bir yazılım var mı akıllı tv olarak kullanmak için ?

Şu an eski nesil bir Apple TV kullanıyorum biraz donmalar kasmalar oluyor düzgün bir yazılım varsa eski PC yi TV Box gibi kullansam güzel olur.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ağ içinde depolama aracı olarak hangi yazılım ile kullanıyorsunuz ? Çok eskiden modemin arkasındaki usb ye disk bağlayıp FTP ile erişiyordum o tarz bir şey mi

Bildiğiniz Stabil çalışan TV OS tarzı bir yazılım var mı akıllı tv olarak kullanmak için ?

Şu an eski nesil bir Apple TV kullanıyorum biraz donmalar kasmalar oluyor düzgün bir yazılım varsa eski PC yi TV Box gibi kullansam güzel olur.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ağ içinde depolama aracı olarak hangi yazılım ile kullanıyorsunuz ? Çok eskiden modemin arkasındaki usb ye disk bağlayıp FTP ile erişiyordum o tarz bir şey mi
Home asistant arayüzünden samba nas kurup oradan smb ile paylaşıyorum 7/24 ev içi her cihazdan erişim oluyor. Ftp ye benziyor evet aynı mantık ama smb daha stabil sanırım. Tv box os bilmiyorum ai a sormamak lazım onu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,796
Üyeler
197,045
Son üye
Twelvejan
Geri