Kartı Değiştirdim Ghosting Başladı

Reaksiyon skoru
0
daha önce 4060 ti kullanıyodum oyunlarda ghost sorunu yoktu şimdi 5060 ti ye geçtim dlls açınca forza 6 da metro exudusda spiderman 2 de ghost başladı neden ? çözümü varmıdır

Ddu cleaner ile driver kaldırdın mı temizce.
Bazen eski işletim sisteminden de oluyor.
Temiz kurulum yaptın mı

Ghost başladı derken? Ghosting mi? Eğer multi frame gen gibi şeyler kullanıyorsan onlar biraz bu etkiyi yapabiliyor duruma göre.

Ekran kartını başka bir pcde deneme şansınız var mıdır?
sorun ekran kartında mı gelen güncelemelrden kaynaklı değilmidir çünkü sadece dlls açınca ghost oluşuyo
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ghost başladı derken? Ghosting mi? Eğer multi frame gen gibi şeyler kullanıyorsan onlar biraz bu etkiyi yapabiliyor duruma göre.
başladı derken şunu kast ettim 4060 ti de dlls 4.5 kullanırken ghosting oluşmuyodu ama 5060ti geçince sadece dlls açınca kare üretimi kapalı nvida app ayarları varsayılanda iken oluşuyo anlamadım genel bi kronik sorun mu bu

sorun ekran kartında mı gelen güncelemelrden kaynaklı değilmidir çünkü sadece dlls açınca ghost oluşuyo
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

başladı derken şunu kast ettim 4060 ti de dlls 4.5 kullanırken ghosting oluşmuyodu ama 5060ti geçince sadece dlls açınca kare üretimi kapalı nvida app ayarları varsayılanda iken oluşuyo anlamadım genel bi kronik sorun mu bu
GSync gibi şeyler açıksa kapatıp dene. Kronik bir durum duymadım açıkçası.

Geri