Anakart Pcıe Slotuna Ekran Karti Girmiyor.

Tufys

80+
Reaksiyon skoru
2
2 Gün önce mağazadan teslim almak üzere itopya internet sitesinden ASUS TUF Gaming B850-M Plus II Anakart aldım. Anakartı dün gidip teslim aldım. Ekran kartı anakartın PCIe slotuna tam girmiyor, eski anakartima cuk diye oturan kart bu anakarta girmiyor ne yapabilirim bununla ilgili ? Ekran kartı modelim Gigabyte RX 7600 8GB
17798697016602110608766586832509.webp

Slotun çentiğini açtınız mı? Fotoğraftan net olarak gözükmüyor.
2 Gün önce mağazadan teslim almak üzere itopya internet sitesinden ASUS TUF Gaming B850-M Plus II Anakart aldım. Anakartı dün gidip teslim aldım. Ekran kartı anakartın PCIe slotuna tam girmiyor, eski anakartima cuk diye oturan kart bu anakarta girmiyor ne yapabilirim bununla ilgili ? Ekran kartı modelim Gigabyte RX 7600 8GBAlıntıyı görüntüle

2 Gün önce mağazadan teslim almak üzere itopya internet sitesinden ASUS TUF Gaming B850-M Plus II Anakart aldım. Anakartı dün gidip teslim aldım. Ekran kartı anakartın PCIe slotuna tam girmiyor, eski anakartima cuk diye oturan kart bu anakarta girmiyor ne yapabilirim bununla ilgili ? Ekran kartı modelim Gigabyte RX 7600 8GBAlıntıyı görüntüle
Ekran karti herhangi bir yere çarpmiyor bu arada.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Slotun çentiğini açtınız mı? Fotoğraftan net olarak gözükmüyor.
Evet çentik açık / kapalı defalarca denedim olmuyor

Kartı olabildiğince sol tarafa yapıştırıp hizaladığınızda slota oturması gerekiyor. Nazik davranmayın.

Kendin zorlama bence. İlk defa görüyorum böyle bir sorun. Bence itopya mağazasınaq götür kasanı derdini anlat

Kartı olabildiğince sol tarafa yapıştırıp hizaladığınızda slota oturması gerekiyor. Nazik davranmayın.
Hocam sol sag on arka farketmeksizin dun geceden beri defalarca denedim olmuyor maalesef. Eski anakartima takiyorum cuk diye oturuyor, sertte davransam nazikte davransam girmiyor kart.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kendin zorlama bence. İlk defa görüyorum böyle bir sorun. Bence itopya mağazasınaq götür kasanı derdini anlat
Yarın arayıp bi sorucam hocam bakalım.

• Beğen
Reaksiyonlar: Ursa
Geri