Sistemim Genel Olarak Nasıl?

Merhaba, bugün sonunda sistemi topladım geriye montajı kaldı.

Zotac Solid Sff 5070 Ti 40k
Ryzen 7 9800x3d 17k 2.El hiç kullanılmadı
Lexar Ares 2x16 6400 mhz Cl 30 23k
2 Tb Kingston Renegade 10k
1 Tb Kioxia Exceria 8k
Xpg Core Reactor II 1200W 8.5k
Gigabyte B850M Force 8k
Enermax 420mm Sıvı Soğutma 3k
Thermaltake The Tower 300 Kasa 8.5k
Hocam enermax soğutucular hakkında bir bilgim yok ama piyasada daha adı geçen markalardan 360mm olan bir soğutucu baksanız daha yüksek soğutma performansı almaz mısınız

Eğer ben fps canavariyim köküne kadar o fpsi alacağım dersen birsey diyemem ama bence oc yapma ekran kartına bu haliyle bile çok rahat işini görür. Atiyorum 180 hz bir monitör alacan csde 400 fps alacan bir anlamı kalmıyor. Yani rekabetçi oyunlarda tr şartlarında fpsi çok çok yükseltmek yetmiyor devreye ms farkı giriyor. Adamlar 1-2 ms ile oynuyor biz 50-60

Güzel olmuş hayırlı olsun tek diyebileceğim sıvı soğutma gereksiz olmuş bence onun yerine kaliteli bi hava soğutmada gayet iş görürdü daha iyi mi? olurdu bilemicem çok bakamadım kusura bakma. Ama tabii sıvı soğutmaların estetik açıdan daha iyi durduğuna karşı hiçbir şey diyemem.

Güzel olmuş hayırlı olsun tek diyebileceğim sıvı soğutma gereksiz olmuş bence onun yerine kaliteli bi hava soğutmada gayet iş görürdü daha iyi mi? olurdu bilemicem çok bakamadım kusura bakma. Ama tabii sıvı soğutmaların estetik açıdan daha iyi durduğuna karşı hiçbir şey diyemem.
Evet hocam, haklısınız hava soğutma alınabilir kesinlikle. Ucuz ve 420mm olduğundan aldım ama ben bir bakayim hava soğutmalara.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Eğer ben fps canavariyim köküne kadar o fpsi alacağım dersen birsey diyemem ama bence oc yapma ekran kartına bu haliyle bile çok rahat işini görür. Atiyorum 180 hz bir monitör alacan csde 400 fps alacan bir anlamı kalmıyor. Yani rekabetçi oyunlarda tr şartlarında fpsi çok çok yükseltmek yetmiyor devreye ms farkı giriyor. Adamlar 1-2 ms ile oynuyor biz 50-60
Hocam, kusura bakmayın keşke monitörü söyleseydim. Monitörün Philips Evnia 260 hz 2k olduğundan dolayı Oc yapma gereksinimi duydum ama ben dediğiniz gibi bir test edeyim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam enermax soğutucular hakkında bir bilgim yok ama piyasada daha adı geçen markalardan 360mm olan bir soğutucu baksanız daha yüksek soğutma performansı almaz mısınız
Hocam, aklım Artic Liquid Freezer 420mm var, ona bir bakayim ben.

Geri