GGbaba
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,467
Akvaryum kasa olsa 1 klima parası harcardımbeles
Akvaryum kasa olsa 1 klima parası harcardımbeles
Lcd almak istemiyorumbeles
Vallahi hiçbir fikrim yok hocam fan performansı hakkında ama fan dizilimin doğru.v100r kasama alıcam alta iki tane 140lık reverse yana 3 tane reverse arkaya da normal düşünüyorum stok fanları çıkarıp set olarak önerin var mı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bi de asırı fark eder mi lianlinin stok fanlara nazaran
Rs1000g nasıl hocam. Daha kibar duruyor sanki. Onda da usb hub varLian li nin bütün wireless modelleri tek bir kontrolcü ile kontrol edilebiliyor, ama 8 fandan fazla takma görmüyor uygulama diye biliyorum haberin olsun
Kanki bu modeldeki USB header çoklayıcısı lazımdı özellikle ondan dolayı, bir de sistemim 600w falan çekiyor 1000 kâfi
Hmm ben bu ürünü görmemişim, ne farkı var acaba kablolama dışında.Rs1000g nasıl hocam. Daha kibar duruyor sanki. Onda da usb hub var
Evi sogutursun bu kadar fanlaÖzelden yazdım buraya yazmıyım ban falan yeriz şimdi, reklama girmesin.
Neden
Hepsi farklı model
Kanka o11 vision Compact kasam var 8 fan takılıyor zaten ona aldım.Evi sogutursun bu kadar fanla
8 den fazla görmüyor olayı yanlış. Daha doğrusu şöyle söylenmeli 8 birbirinden ayri grup görmüyor. Diyelm 1 tane sadece egzozda fan var o 1 grup. Yukarida 3 lu var o da 1 grup. Yani sen fanları 3 ust 3 yan 3 alt 1 egzoz koysan toplamda 4 grup ediyor.Lian li nin bütün wireless modelleri tek bir kontrolcü ile kontrol edilebiliyor, ama 8 fandan fazla takma görmüyor uygulama diye biliyorum haberin olsun
Kanki bu modeldeki USB header çoklayıcısı lazımdı özellikle ondan dolayı, bir de sistemim 600w falan çekiyor 1000 kâfi
Doğrudur hocam düzeltme için teşekkürler8 den fazla görmüyor olayı yanlış. Daha doğrusu şöyle söylenmeli 8 birbirinden ayri grup görmüyor. Diyelm 1 tane sadece egzozda fan var o 1 grup. Yukarida 3 lu var o da 1 grup. Yani sen fanları 3 ust 3 yan 3 alt 1 egzoz koysan toplamda 4 grup ediyor.
Rgb tasarimini gösteriyor. Sl de yanlarfa ayna var ve fanin önüde rgb li tl de ayna ykk ve önu rgbsiz vs.Bu lian li fanların isminde bulunan SL TL CL terimleri ne ifade ediyor
nasıl aldın kod vs mı vardıLcd siz 3800 e geldi reverse siyah iyi mi sizce? Lcd yi almaya korkuyom yüksek sesli ve bozuluyormuş sanırım çok şikayet vardı