❌İndirim Bitti! AMD Ryzen 7 7800x3d Tray 13.440 TL

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Satıcı magic o yüzden ne kadar mantıklı olur bilemiyorum.
pardon hocam? magic'ten alın alacaksanız asıl. eksen bilgisayarın pazaryeri adı. paralel ithalat yapmıyor gray değil resmi amd garantili ürün.

magic mi şu ramin fiyatını düşürüp 1 hafta sahte kargo oluşturup paramıza bloke koyup sonra iptal eden magic değil mi?

magic adana çarşıda ya mağazası emin misiniz ?
hiç olmadığım kadar eminim. sektörden abilerimiz kardeşlerimiz tanıyacaktır bilecektir zaten. Eksa ve Gamegaraj nasılsa, Eksen ve Magic'de aynı. Eksen ara toptancı magic son kullanıcıya satış yaptıkları yan firmaları.
1779887487840.webp

Ekler

• 1779887474763.webp
    1779887474763.webp
    45.3 KB · Hit: 15
hiç olmadığım kadar eminim. sektörden abilerimiz kardeşlerimiz tanıyacaktır bilecektir zaten. Eksa ve Gamegaraj nasılsa, Eksen ve Magic'de aynı. Eksen ara toptancı magic son kullanıcıya satış yaptıkları yan firmaları.
Alıntıyı görüntüle
Pardon hocam haklısız , ben elmacık ile karıştırmışım hocam , eğer dediğiniz gibiyse bunları AMD işlemcileri resmi garantili mi oluyor?

Pardon hocam haklısız , ben elmacık ile karıştırmışım hocam , eğer dediğiniz gibiyse bunları AMD işlemcileri resmi garantili mi oluyor?
AMD'nin Türkiye'de 2 disti var. Koyuncu ve Endeks. Eksen'de hem AMD Türkiye ile çalışıyor hem de bu iki distiden alım yapıyor dolayısıyla paralel ithalat değil, resmi disti garantili oluyor. DFS Paralel ithalat mesela 2 yıl garanti sadece DFS'de geçerli. Endeks ya da Koyuncu bakmaz. Ama DFS'de de sorun yaşamazsınız magic'te de. Ben ikisinden de alım yaparım ama tercihim Magic olur.

Daha pazartesi 12.7 civarında falandı. Bence bu fiyattan almayın bırakın daha da düşsün.

birkaç gün önce 7800x3d 13000 di sanırım 9700x ise 11200 dü. Ben 9700x ü tercih ettim. Geriye anakart ve soğutucu kaldı.

Bu fiyata alınacak en güzel işlemci. 9800x3d en ucuz 21k, arada SSD parası çıkıyor.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri