🔥İndirim Philips Evnia 24m2n3200s Yılın En Düşük Fiyatı 🔥3999tl🔥

2K kullandıktan sonra 1080 p ye bu fiyatarı görmek mantıksız geliyor , yakında bir oled patlatırız 2k ips yi tanımayız
oled'im var kenarda duruyor şu an güzel oled almadıktan sonra boş 2k ips kullanıyorum giriş seviyesi oled'ten daha iyi geliyor.

Ktc h25t7 den iyi mi bu
H25t7 parlaklığı 400nit civarı. Bu 317nit. Renk gamutları benzer. Kontrast oranı da benzer. H25t7 ayrıca 200hz oc oluyor. Bir tık daha mantıklı.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Renk gamutu olarak Philips daha iyi
Kaynak var mı?

RENK GAMUTU ne demek küfür gibi hissettim :D
Desteklenen renk uzayı. Basitçe renk canlılığını ifade ediyor.

H25t7 parlaklığı 400nit civarı. Bu 317nit. Renk gamutları benzer. Kontrast oranı da benzer. H25t7 ayrıca 200hz oc oluyor. Bir tık daha mantıklı.

Kaynak var mı?

Teşekkürler hocam ktc almıştım iade etsem mi diye düşünüyordum

Güzel monitör, düşük bütçeli fps oyunu PC’leri için ideal. Benim açımdan en büyük eksisi 8 bit olması ama CS2, Valo vb. oynayanları etkileyecek bir durum değil

Tv+ cihazım var buna taksam çalışır mı mutfağa tv lazım duvara takılcak şekil.

bu zaten 4 bin civarı bir şey ki, itopya yı iyi bakın indirimlerde sahte fiyat koyup gerçek fiyatın ya 100 200 tl falan altına inip indirim falan dediler şuana kadar bir tek 1 ürünü gerçek indirimli gördüm o da 500 tl indirimdi

Kaynak var mı?

Hocam hangi ayarlarda en iyi kullanirim bunu nereden öğrenebilirim

Xbox Controller ile aynı fiyat neredeyse PS5 in kumandadan da ucuz çok garip piyasa

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,063
Üyeler
196,882
Son üye
RedEye
Geri