❌İndirim Bitti! Hiq Sporcu Ürünleri İndirim Yüzde 40 Dahil

Daha neden boykot edildiğini bilmiyorsunuz, akp yanlısı değil kampüslerde yüksek fiyatlı kahve satıyorlar öğrenciler mağdur oluyor diye boykot listesine alındı. Fakat zaten starbuck dan daha ucuz satıyorlardı ve kahvelere direkt double shot koyuyorlardı. Daha sonra extra olarak yüzde 20 daha indirim getirdiler boykot listesinden çıkarıldı. Yani yerli firmaya bomboş bir boykottu.

Daha neden boykot edildiğini bilmiyorsunuz, akp yanlısı değil kampüslerde yüksek fiyatlı kahve satıyorlar öğrenciler mağdur oluyor diye boykot listesine alındı. Fakat zaten starbuck dan daha ucuz satıyorlardı ve kahvelere direkt double shot koyuyorlardı. Daha sonra extra olarak yüzde 20 daha indirim getirdiler boykot listesinden çıkarıldı. Yani yerli firmaya bomboş bir boykottu.
boş konuşmuşsun akp yanlısı değilse akpli bakanların ne işi vardı orda sabah akşam ? ak gençliğin ne işi vardı orda sabah akşam ?

Bilgin olmadığı konularda fikrin olmasın bir daha dostum. Sağda solda bir şey dersin kıçıyla gülerler adam yerine koymazlar seni

boş konuşmuşsun akp yanlısı değilse akpli bakanların ne işi vardı orda sabah akşam ? ak gençliğin ne işi vardı orda sabah akşam ?
Aynı boykotu ak partliler yapsa bu sefer de chp liler gider bu kadar basit, üşenmeyip Özgür Özelin neden boykot listesine aldığını açıklamasını dinleseniz keşke.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bilgin olmadığı konularda fikrin olmasın bir daha dostum. Sağda solda bir şey dersin kıçıyla gülerler adam yerine koymazlar seni
Cahil olma araştır neyi neden boykot ettiğini bil, somut kanıtlarla hakaret etmeden kendini savunabilmeyi öğren sonra millete ahkam kes :D

Son düzenleme:
Aynı boykotu ak partliler yapsa bu sefer de chp liler gider bu kadar basit, üşenmeyip Özgür Özelin neden boykot listesine aldığını açıklamasını dinleseniz keşke.

Cahil olma araştır neyi neden boykot ettiğini bil, somut kanıtlarla hakaret etmeden kendini savunabilmeyi öğren sonra millete ahkam kes :D
Tamam kardeşim haklısın

ya kanka ne anlatıyosun sen ben anlamıyorum ki. sadece fiyat yüksekliğinden dolayı sence özgür özel boykot eder mi? firmayı ? olayın büyük çoğunluğu siyasi. ki zaten akp ve mhpnin alayı espressoya gidip foto paylaştı boykottan sonra

ya kanka ne anlatıyosun sen ben anlamıyorum ki. sadece fiyat yüksekliğinden dolayı sence özgür özel boykot eder mi? firmayı ? olayın büyük çoğunluğu siyasi. ki zaten akp ve mhpnin alayı espressoya gidip foto paylaştı boykottan sonra
Evet sadece fiyat yüksekliğinden duyuma dayalı yüksek fiyattan satıyormuş biz de boykot ederiz diyerek boykot listesine aldı, halbu ki diğer kahve zincirlerinden daha ucuza satıp bir de double shot koyuyordu. daha sonra öğrencilere indirim getirince de boykot listesinden çıkardı. Bu da açıklaması :

Geldiler ve dediler ki: 'Biz kampüsteki fiyatlarımızı ciddi derecede düşürdük. Biz hangi kampüsteysek, o kampüsteki kahve satışından bütün kârımızı 19 Mart gelişmelerinden zarar gören, yurdundan çıkarılan öğrenciye yurt olarak, bursu kesilene burs olarak ya da işinden olan ve maaşı kesilenlerin çocuklarına yardım için oluşturulan fona olduğu gibi aktarıyoruz.' Biz kurumsal olarak boykot listesinden çıkardık, takdir gençlerindir."

Benim görüşüm diğerlerinden bağımsız espressolab için yerli firmaya bomboş bir boykottu, daha fazla da tartışmayacağım konu çok uzuyor isteyen istediğini yapsın ama araştırıp nedenine bakıp ona göre yapacağını yapsın.

Grizzone 1500gr creatine , HIQ 1000gr creatine den 125tl daha ucuza geliyordu. şuan zaten hiq indirimi bitti grizzone alabilirsiniz veya ssn de de 1kg kreatin 750 tl ama grizzone daha f/p

Geri