2. m2 slotun varsa anlamı yok, sata ssd'ler ile m2 ssd'ler aynı fiyattaSSD ve RAM piyasası bir anda bozuldu. Kasamda 500GB M2-SSD mevcut fakat yetersiz. Depolama alanımı artırmak istiyorum. Ek olarak Sata SSD almak mantıklı mı sizce? Öneriniz var mı?
Ek olarak şunu da belirtmeliyim Patriot P220 2TB modeli de almıştım sata olarak. Samsung 860 Evo ile alakasi yok, tum oyunlarda takilip duruyordu. DRAM farki Sata SSD'lerde cok hissediliyorAnakartta yer yoksa guzrl bi sata da hayat kurtariyor. Samsung 860 Evo kullaniyorum ben de gayet iyi
5000₺ ye 960GB Kıoxa var Amazonda, satıcıya güvenenedimAnakartta yer yoksa guzrl bi sata da hayat kurtariyor. Samsung 860 Evo kullaniyorum ben de gayet iyi
Tek slotum mevcut, hocam HILEVEL ve HIKIVISON nasıl markalar?2. m2 slotun varsa anlamı yok, sata ssd'ler ile m2 ssd'ler aynı fiyatta
m2 slotun yoksa bunu öneririm https://www.incehesap.com/hi-level-elite-hlv-ssd30elt-1t-1tb-2-5-sata3-ssd-disk-fiyati-50106/
marka olarak değil de model olarak önerdim bunu, dram var ve fiyatı da diğer sata ssd'lere yakın5000₺ ye 960GB Kıoxa var Amazonda, satıcıya güvenenedim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Tek slotum mevcut, hocam HILEVEL ve HIKIVISON nasıl markalar?
Bencede marka önemli ya, özellikle Turbox TwinMos gibi ucuz değişik markalar çok çok kötü. 2 ay sonra hepsi arızaya gidiyordu.Ek olarak şunu da belirtmeliyim Patriot P220 2TB modeli de almıştım sata olarak. Samsung 860 Evo ile alakasi yok, tum oyunlarda takilip duruyordu. DRAM farki Sata SSD'lerde cok hissediliyor
Hoca. KİOXİA SDD'si nasıl? Yani uzun ömürlü veya sıkıntısız bir markamı?marka olarak değil de model olarak önerdim bunu, dram var ve fiyatı da diğer sata ssd'lere yakın
Evet ya M2 ile aynı fiyat fakat daha düşük hız..Fiyata bağlı. M2 fiyatına alınmaları bence saçma ama uyguna bulunursa alınabilir. Anakartta yer yoksada ek yuvayla birlikte almayı düşünürdüm şahsen.