🔥İndirim Wraith Esports Kurban Bayramı İndirimleri

beyler r6s oynuyorum arada valo falan giriyorum ama çoğunlukla r6s dar alanda oynuyorum bilek oyuncusuyum 1600 dpi kullanıyorum yani istediğim scope açınca sağa sola güzel dönsün hızlı dönsün otursun iki kere sağa sola çekmek istemiyorum spraylarım flicklerim iyi olsun istiyorum onun için şu mouse padleri buldum atk x83 daha iyi geldi araştırdım yapay zeka vs yorumlara baktım entry agresif oynuyorum yardımcı olabilir misiniz

Wraith Spirit of Aim Mousepad

ATK X83 Poron Mousepad

ATK Sky MousepadATK Sky Mousepad

soa hibrit al

cevap için teşekkürler ama neden hybrid ben araştırdığımda evet durdurma gücü yüksek ama sanki hız konusunda biraz altlarda ben biraz daha hızlı istiyorum malum bilekten oynuyorum ATK X83 Poron hızı biraz yüksek durdurması biraz düşük soa hybrid 50 50 diye biliyorum ben ne farkı var

Bence hiç macera aramaya gerek yok kağıt üstündeki performanslar pek bişey ifade etmiyor bana yazılım stabilitesi ve garanti desteği için logitech razer zowie gibi ürünler kullanmak daha doğru. Evet biraz daha pahalılar fakat ATK tarzında bir markaya 3 4k vereceğime logitech'e 5k veririm ben.
Pulsar alın pulsar iyidir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,927
Üyeler
197,090
Son üye
elmemu
Geri