ceryanmühendisi
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
www.n11.com
Sağ olasın hocam bir sorum olacak incehesap, vatan gibi bilindik satıcılar varken diğer satıcılara nasıl güvenbilirm tatiğin var mı sahte ram alıp laptopu mahvetmek istemiyorumgüzel fiyat samsungun var aynı özelliklerde
senin attığın daha düşebilir tabi ama ne zaman ne olur belli olmaz hocam bildiğin gibi yarın çıkabilir belirsiz yani malesefSamsung M471A2K43EB1-CWE 16 GB DDR4 3200 MHz CL22 Notebook Ram Fiyatları ve Özellikleri
Samsung M471A2K43EB1-CWE 16 GB DDR4 3200 MHz CL22 Notebook Ram en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Diğer Ram İle Aynı Ürünü Bulup Almaya Çalış Hocam .Laptopu 32 gb yükseltmek istiyorum uzun zamandır indirim takip ediyorum bence iyi bir fiyata inmiş gibi geldi sizce biraz daha beklemeli miyim dahada fiyatlar düşer mi?
Kısacası Satıcıyı Diğer Platformlarda Arayıp Yorumlarına Bakabilirsin .Sağ olasın hocam bir sorum olacak incehesap, vatan gibi bilindik satıcılar varken diğer satıcılara nasıl güvenbilirm tatiğin var mı sahte ram alıp laptopu mahvetmek istemiyorum
Laptopta şuan 1x16 mı var yoksa 2x8 mi ilk ona bak.Laptopu 32 gb yükseltmek istiyorum uzun zamandır indirim takip ediyorum bence iyi bir fiyata inmiş gibi geldi sizce biraz daha beklemeli miyim dahada fiyatlar düşer mi?
2x8 gb ddr4 Samsung ram varLaptopta şuan 1x16 mı var yoksa 2x8 mi ilk ona bak.
O zaman 2 tane alman lazım, o da büyük masraf bence bu fiyatlarla. Çok ihtiyaç varsa yine sen bilirsin ama ben bu kadar para vermezdim.2x8 gb ddr4 Samsung ram var
Elindekileri Satıp Alabilir Aslında .O zaman 2 tane alman lazım, o da büyük masraf bence bu fiyatlarla. Çok ihtiyaç varsa yine sen bilirsin ama ben bu kadar para vermezdim.
6 senelik laptop ramleri çok para etmez gibiElindekileri Satıp Alabilir Aslında .
Eder Eder Ram Krizi Var Şuanda Hocam .6 senelik laptop ramleri çok para etmez gibi
Pek para etmiyor 8GB modüllerin ikinci elleri. En iyimser ihtimalle 3K ya satar ikisini yine 7K üstü bir para ödemiş olur.Elindekileri Satıp Alabilir Aslında .
Eder Eder Ram Krizi Var Şuanda Hocam .
Laptop Ramlerini Bulmak Biraz Zor Eder Bence .Pek para etmiyor 8GB modüllerin ikinci elleri.