EmirAladag
80+
- Reaksiyon skoru
- 163
bende 2x32 kovalıyorum. Buluruz inşallah tez vakitteGeç girmedim aslında başlıkta 2x16 olsa damlardım hemen![]()
bende 2x32 kovalıyorum. Buluruz inşallah tez vakitteGeç girmedim aslında başlıkta 2x16 olsa damlardım hemen![]()
Umarımbende 2x32 kovalıyorum. Buluruz inşallah tez vakitte
Tatilde değilmı kargo firmaları?Ben önceki cuma bundan 'setupc' 11.250 bandına bu Rami sipariş verdim pazartesi oldu kargoya vermedi iptal ettim direk yeni satıcıyı görünce sırf bunun yüzünden 9kya Kingston kaçırdım para yoktu diye benden geri dönüş olsun buda
Bende ram almak yerine mouse aldım sen düşünşu ramin 32 sini 9 ay önce sıfır 4.000 tl ye aldıydım vay arkadaş
Konuyu ben acmistim hesap yeni diye atamiyordum sicak firsatlara attiğin iyi oldu sagolasinMobilden NET10 kuponunu kullanın. SATICI HAKKINDA BİLGİM YOK GÜVENEN SİPARİŞ VEREBİLİR.
![]()
PTTAVM: Patriot Viper Venom 16 GB 6000 MHz CL30 PVV516G60C30 DDR5 Tek Modül Ram
Patriot Viper Venom 16 GB 6000 MHz CL30 PVV516G60C30 DDR5 Tek Modül Ram yorumlarını inceleyin, Pttavm'de güvenli olarak, en iyi fiyatla ve özel indirimli fiyatla güvenle satın alınwww.pttavm.com
Bunun 2li kitini aldım h-die çıktı. Ne bi inceleme ne bi yazı var ne kadar iyi diye şansımı sA-die bu. Olur bence çipten dolayı
Bende 9-10 ay önce Patriot Viper Xtreme5 48 GB'ı 6K'ya almıştım. Şimdi dönüp bakınca bedavaya almışız gibi duruyor, RAM piyasası coşmuşşu ramin 32 sini 9 ay önce sıfır 4.000 tl ye aldıydım vay arkadaş
değildi yani işlemci fanı aldım farklı yerden onlar cuma kargoya verdi. salı adresime geldi. bu satıcı adam ne kargoya verdi ne bir şey yaptı mecbur cuma indrimine kaldım o yüzdenTatilde değilmı kargo firmaları?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bende ram almak yerine mouse aldım sen düşün
O zaman iyi yapmısındeğildi yani işlemci fanı aldım farklı yerden onlar cuma kargoya verdi. salı adresime geldi. bu satıcı adam ne kargoya verdi ne bir şey yaptı mecbur cuma indrimine kaldım o yüzden Alıntıyı görüntüle