Thh Lehime Karar Verdi

Crays

80+
Reaksiyon skoru
14
Yeni yıldan beri uğraştığım ekran kartımdaki coil whine süreci sonunda thh den lehime karar geldi tebligat yeni geldi ayıpsız misli ile değişim hakkım var bundan sonra ne yapmalıyım nasıl bi yol izlemeliyim

Yeni yıldan beri uğraştığım ekran kartımdaki coil whine süreci sonunda thh den lehime karar geldi tebligat yeni geldi ayıpsız misli ile değişim hakkım var bundan sonra ne yapmalıyım nasıl bi yol izlemeliyim
Üst modeli iste

İşte sorun şurada hocam yeni verilende de olabilir snsjsjsksks.

Satıcı ile iletişime geçip aynı model veya muadil ürün önermesi gerekiyor.Muadil kesinlikle daha aşağı bir model olamaz gerekirse üst model vermeleri gerek.İşleme almazlar ise icraya vermeniz gerekiyor

hayırlı olsun ekran kartın neydi yeni seçenekler neler sundular mı
lehime kelimesini anlık şundan sandım bu arada
:kekw:
1779989569911.webp

Firmaya kararı ilet 14 gün itiraz etme hakları var genelde etmeyip verirler , eğer kartı da vermezlerse ilamlı icra takibi başlatman lazım o en sonki süreç muhtemelen yaşamazsın

hayırlı olsun ekran kartın neydi yeni seçenekler neler sundular mı
lehime kelimesini anlık şundan sandım bu arada
:kekw:
Alıntıyı görüntüle
xfx rx 6600 arayıpmı diyim vatanı yoksa mağazayamı gideyim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Firmaya kararı ilet 14 gün itiraz etme hakları var genelde etmeyip verirler , eğer kartı da vermezlerse ilamlı icra takibi başlatman lazım o en sonki süreç muhtemelen yaşamazsın
onlara tebligat zaten gitmiyormu benimmi iletmem lazım ne yapmam gerek tam olarak

onlara tebligat zaten gitmiyormu benimmi iletmem lazım ne yapmam gerek tam olarak
Peşine düşmezsen uğraşmazlar , mağazaya gitmenin mantığı yok direkt telefonla ulaşıp ilet zaten hukuk birimine iletirler sonra muadil ürünler hakkında dönüş yapılır , bana 3070ti a 1050 teklif etmişlerdi sağolsunlar sen de yaşamazsın umarım :D

Peşine düşmezsen uğraşmazlar , mağazaya gitmenin mantığı yok direkt telefonla ulaşıp ilet zaten hukuk birimine iletirler sonra muadil ürünler hakkında dönüş yapılır , bana 3070ti a 1050 teklif etmişlerdi sağolsunlar sen de yaşamazsın umarım :D
sen naptın sonra o teklif edilince

onlara tebliğ edildikten sonra değiştirirler sana karar 24 ünde gelir 1 hafta içinde falan onlara gider oda senin dijital vergi dairende yazar zaten hem mesajda gelir tebliğ edildi diye sonra gönderirsin erkende gönderebilirsin onlara ulaşana kadar tebliğ edilir falan ben öyle yapmıştım

Hamdi beyin teklifi daha cazip 🤣

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,216,280
Üyeler
196,923
Son üye
zorba52
Geri