Manyetik Switch mi Red Switch mi

Reaksiyon skoru
0
Bütçe
3500
2500 3500tl arasında bu iki seçenek arasında kaldım fps oyunları pek oynamıyorum daha çok hikayeli oyun oynarım . Madlions 68 beyaz olanını almak istiyordum harflerin side printed olması çok hoşuma gitmişti. %60 kesinlikle istemiyorum yön tuşları olmalı bence , f ise daha önemsiz

2500 3500tl arasında bu iki seçenek arasında kaldım fps oyunları pek oynamıyorum daha çok hikayeli oyun oynarım . Madlions 68 beyaz olanını almak istiyordum harflerin side printed olması çok hoşuma gitmişti. %60 kesinlikle istemiyorum yön tuşları olmalı bence , f ise daha önemsiz

Manyetik alman her konuda daha iyi olacaktır, 300 lira daha bütçeni arttırabilirsen bunu kesinlikle öneririm.

Türkçe keycapsli

fps oynamıyorsan kablosuz mekanik güzel olabilir

Bütçe artırmadan kaliteli çözümler sana.

Son düzenleme:
2500 3500tl arasında bu iki seçenek arasında kaldım fps oyunları pek oynamıyorum daha çok hikayeli oyun oynarım . Madlions 68 beyaz olanını almak istiyordum harflerin side printed olması çok hoşuma gitmişti. %60 kesinlikle istemiyorum yön tuşları olmalı bence , f ise daha önemsir

Kingo artık red swich demicem manyetik al şöyle masaya vurunca falan algılamalı şekilli şüküllü bulursun bişeyler

Kingo artık red swich demicem manyetik al şöyle masaya vurunca falan algılamalı şekilli şüküllü bulursun bişeyler
Her durumda daha avantajlı o zaman ses falan bunların devri geçti sanırım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bütçe artırmadan kaliteli çözümler sana.

K1 he baya hoşuma gştti gibi teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,148
Üyeler
196,901
Son üye
beybaba
Geri