B.D.
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
- Bütçe
- 35.000
öncelikle merhabalar kendime sistem toplamak istiyorum ddr5 içinde bütcem yetermi yetmezmi birbirleriyle uyumlu olurmu olmazmı bilmiyorum lol valo cs dışında hikayeli oyunlar oynamayı planlıyorum öncelikli amacım beyaz bileşenlerin olması bileşenler sıfır veya 2. el olabilir elimde hali hazırda 5600h gtx1650lü laptop var bir sorun çıkmaz ise 14kya satacağım burdan gelen ücret + normal bütçeden 6kyı ekran kartına ayırmayı düşünüyorum yani ekran kartı için bütcem 20k geriye kalan bileşenler içinse 29k bütçem olmus oluyor illa ddr5 olmasına gerek yok veya normal bütceden kısılıp ekran kartınada verilebilir sizlerin insiyatifine bağlı bu yıl üniversiteye gideceğim olursa beni üniversite sonuna kadar idare etse yeterlidir bu bütceyi en mantıklı nasıl kullanabilirim şöyle bir ricamda olacaktır lütfen amd veya nvidia tarafını tutmadan mantık çerçevesinde bu kardeşinize yardımcı olunuz asus ap201 veya bir büyük modeli olan ap303 kasasını çok beğeniyorum bu kasalarıda değerlendirebilirsek değerlendirelim
r5 5600 hala gideri var ise onuda kullanabiliriz destek olacak kişilere şimdiden çok teşekkür ediyorum
r5 5600 hala gideri var ise onuda kullanabiliriz destek olacak kişilere şimdiden çok teşekkür ediyorum
Son düzenleme: