🔥İndirim Samsung Galaxy A36 5G 8/256 GB 🔥 18.859 TL 🔥

Aktif Kullanan Biriyim , Daha Geçenlerde One UI 8,5 Güncellemesi Geldi Güzel Telefon Gündelik İçin .
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

256 GB İçin Güzel Fiyat Hocam Bende 128 GB Var :)
samsung artık telefonları inceltmeli, Honor 400'ü kullandıktan sonra takoz gibi geliyor :kekw:

samsung artık telefonları inceltmeli, Honor 400'ü kullandıktan sonra takoz gibi geliyor :kekw:
S25 Edge Alsaydın Hocam :kekw:

hocam bildirimleri önceliğine göre sıralayan yapay zeka özelliği geldi mi benim telefonda var tablete gelmemiş anlamadım
Geldiyse Bile Haberim Yok Hocam Bildirimlerin Çoğunluğunu Engelledim :)

Al Gözün Doysun :kekw:
a green frog is holding a dollar bill in his hand .

S21FE kullanıcısı babanıza hediye telefon alacağız. Bütçe 20K bu ideal midir ?

anneme 15k civarına almıştık sanırım, okey bir telefonda bence bu fiyata alınmaz, işlemci biraz hantal kalıyor, verimlilik işlemcisi. Günlük kullanımda sorun yok tabii öyle kasan bir cihaz değil ama bi hantallık hissi var, android güncellemesi aldıkça eskir bence. Bu parasının cihazı değil. Bu fiyata marka takıntısı yoksa tecno camon 30 pro 512 gb bakmak daha isabetli olabilir.
Bende de a35 var 1 sene oldu şuan çok hantal çalışıyor

anneme 15k civarına almıştık sanırım, okey bir telefonda bence bu fiyata alınmaz, işlemci biraz hantal kalıyor, verimlilik işlemcisi. Günlük kullanımda sorun yok tabii öyle kasan bir cihaz değil ama bi hantallık hissi var, android güncellemesi aldıkça eskir bence. Bu parasının cihazı değil. Bu fiyata marka takıntısı yoksa tecno camon 30 pro 512 gb bakmak daha isabetli olabilir.

arkadaşımda a35 var abartıyorsun ya da telefonun içinden geçtin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,869
Üyeler
196,836