ekran kartım biraz düşük o fpsleri biraz görmem zor ama rx 6600 ekran kartım var ama onu da yenilemeyi düşünüyorum 9060 xt 16 gb alacağım1080p orta düşük ayarda 700fps alırsın
7800x3d iyi ekran kartlarıyla 1000fps'e kadar veriyor iyi bir ayarlamayla tabii ki, işlemciden yana sıkıntın olmasın. soğutucuyu da al bence 13 binlik işlemciye 2 bin liralık soğutucu almak rahatsız etmemeli.ekran kartım biraz düşük o fpsleri biraz görmem zor ama rx 6600 ekran kartım var ama onu da yenilemeyi düşünüyorum 9060 xt 16 gb alacağım
hocam çok doğru diyorsunuz ama şu nalet olası kasa çok küçük ya elim bile zor sığıyor kasaya7800x3d iyi ekran kartlarıyla 1000fps'e kadar veriyor iyi bir ayarlamayla tabii ki, işlemciden yana sıkıntın olmasın. soğutucuyu da al bence 13 binlik işlemciye 2 bin liralık soğutucu almak rahatsız etmemeli.
hocam aldığım fps monitörü çöp ediyor 320 hz monitör var aldığım fps monitör hz nin altında kalıyorsadece cs oynuyorsan 7500f bile yeterli ben 2600 kullanıyorum bilmem kaç yıllık işlemci hala 240fps sabit alıyorum soğutucum da seninkine benzer.
Ramler low profil rgbsiz birşeyse zor çarpması. Şu da var öndeki bakır borular geride.Rame falan çarparsa diye dedim
7800X3D ısınma sorunu olan bir işlemci iyi soğutman şart, 3D yapısından dolayı ısınınca hasar da görebiliyor kendisi çok ısınmaması lazım. Ayrıca anakart da sorun çıkarabilir fazla giriş seviyesi.Arkadaşlar merhabalar sistemimde 32 gb ram var anakartım MSI PRO 620 M-E MODELİ hava soğutma Strong m4 genelde cs de fps artışı istiyorum şuan kullandığım işlemci ryzen 5 7500F Strong m4 kule tipi soğutma ile bu işlemci verimli çalışır mı bide anakartım ile verimli çalışır mı
hocam anakart işlemcinin verimli çalışmasını mı bozar diyorsunuz ?7800X3D ısınma sorunu olan bir işlemci iyi soğutman şart, 3D yapısından dolayı ısınınca hasar da görebiliyor kendisi çok ısınmaması lazım. Ayrıca anakart da sorun çıkarabilir fazla giriş seviyesi.
youtube'dan "7500f cs2 test" yazıp izle çok rahat 400 500 fps alınabiliyor. optimizasyonu yapamamışsındır belki veya başka bir sebebi de olabilir. termal macun falan eskimiştir hız azaltıyordur işlemci. ama 320fps'nin altında kalması çok normal değil eğer ki 16:9 1080p yüksek texture'da oynamıyorsan. normal bir ayarla çok rahat 400fps alman lazım.hocam aldığım fps monitörü çöp ediyor 320 hz monitör var aldığım fps monitör hz nin altında kalıyor
R5 5600 bile alıyor zaten daha fazlasını, onun sistemde bir sorun olabilir ya da ekran kartı zayıftır.youtube'dan "7500f cs2 test" yazıp izle çok rahat 400 500 fps alınabiliyor. optimizasyonu yapamamışsındır belki veya başka bir sebebi de olabilir. termal macun falan eskimiştir hız azaltıyordur işlemci. ama 320fps'nin altında kalması çok normal değil eğer ki 16:9 1080p yüksek texture'da oynamıyorsan. normal bir ayarla çok rahat 400fps alman lazım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
işlemci yükseltmek istersen tabii ki senin kararın ama hem anakart zayıf hem soğutucu almak lazım ayrıca cs oynuyorum demişsin bence hiçbirine gerek yok karar senin tabii.
r5 2600 ile sabit 240fps alıyorum 12nm dandik işlemci güyaR5 5600 bile alıyor zaten daha fazlasını, onun sistemde bir sorun olabilir ya da ekran kartı zayıftır.