Bende 2 gün önce bu kulaklıktan sipariş verdim kargoda bekliyorum inşallah bende böyle bir sıkıntı çekmemHayırlı forumlar bütün sesleri fullememe rağmen istediğim yüksekliğe ulaşmıyor bundan önce kullandığım 1000 liralık kulaklık daha çok ses veriyordu yardım eder misiniz.
Çok haklısınız açıklayıcı cevabınız için teşekkür ederim önceki kulaklığım çinli fason bi markaydı hatta dediğiniz gibi onda fxsoundda eq ayarı yapıp kullanıyordum o zaman çok normal default hyperxe göre yüksek olması.Hyperx uluslararası standartlardaki maximum ses şiddetine uyduğu için 112 desibel lik çıkış gücüne rağmen yazılımla bunu limitliyor. Bu limit oyunlarda çokta önemli değil zira fps oyunlarını %100 sesle bu kulaklık ile oynayan önce bir doktora görünsün çünkü oyunlar için çok fazla bile gelir. İş müzikte değişiyor. Şöyle bangır bangır müzik dinliyim derseniz yapamıyor.
Ucuz kulaklıklar çin menseli olanlar ab standartlarına uymadığı için ne kadar güç varsa donanım olarak sonuna kadar şiddetli ses veriyor. Kulak sağlığı ikinci planda.
Diyeceksinki, ee logitech'te daha fazla ses, onlarda niye cloud 3s ten daha fazla ses var. Orasını bilemem belki şirketin markanın kendi iç tüzüğünde faklı bir ayrışma vardır.
Fx sound gibi harici bir program ile bir nebze aşabilirsiniz fakat Çinli fason markalara ulaşmanız zor.
Hocam ben hyperx cloud 2 kullanıyorum ben asla spotify dan müzik son ses dinliyemiyorum bile kulağımı rahatsız ediyor siz hyperx cloud 3 de bunu yapıp ses az geliyor demeniz vallahi şaşırttıÇok haklısınız açıklayıcı cevabınız için teşekkür ederim önceki kulaklığım çinli fason bi markaydı hatta dediğiniz gibi onda fxsoundda eq ayarı yapıp kullanıyordum o zaman çok normal default hyperxe göre yüksek olması.
ASFMOPASOFMPASPOMÖASOÖMPAFSOPMÖ o zaman benim kulaklarda bi problem var kulaklıkta değil.Hocam ben hyperx cloud 2 kullanıyorum ben asla spotify dan müzik son ses dinliyemiyorum bile kulağımı rahatsız ediyor siz hyperx cloud 3 de bunu yapıp ses az geliyor demeniz vallahi şaşırttı![]()
Hocam ses az geliyor dediniz de sesin ne kadar az geldiği önemli bide şimdi mesela siz yüksek ses ile müzik dinlemeye alışkınsınızdır o kulaklığın sesi sizi tatmin etmeyebilir mesela evdekilerden birisine son ses müzik açıp kulaklığı taktırın rahatsız oluyor ise bence sizde bir sıkıntı olabilirASFMOPASOFMPASPOMÖASOÖMPAFSOPMÖ o zaman benim kulaklarda bi problem var kulaklıkta değil.
aaa o harbiden mantıklı sabah bi deniyimHocam ses az geliyor dediniz de sesin ne kadar az geldiği önemli bide şimdi mesela siz yüksek ses ile müzik dinlemeye alışkınsınızdır o kulaklığın sesi sizi tatmin etmeyebilir mesela evdekilerden birisine son ses müzik açıp kulaklığı taktırın rahatsız oluyor ise bence sizde bir sıkıntı olabilir![]()
Denedikten sonra yazarsanız sevinirim dediğim gibi bende o kulaklıktan aldım 2 gün önce en azından bilgi sahibi olurumaaa o harbiden mantıklı sabah bi deniyim![]()