Aykut Usta
80+
- Reaksiyon skoru
- 15
Herkese iyi forumlar ve iyi bayramlar arkadaşlar. 2024 Yılı Ağustos Ayında Amazon.com.tr üzerinden aynı satıcı ile HP Victus 16-S0033NT model bilgisayarı aldım. Ancak birçok kullanıcının yaşadığı hall sensör sorununu bende yaşadım. Daha sonrasında değişim için hem amazonda hem de hp türkiye'ye başvurdum ancak taleplerim reddedildi. Bunun üzerinde bende Tüketici Hakem Heyetine başvurdum ve Amazon.com.tr için yaptığım başvuru kabul edildi. Amazonla iletişime geçtim ve size mail üzerinden ulaşıcaz denildi. Araya bayram vs. girdiği için henüz bir mail yok ortalıkta beklemedeyim. Ancak bu durumda elimdeki laptop'a karşılık hangi laptoplar bana önerilebilir. Hangilerine evet hangilerine hayır demeliyim? Önerilen Laptobun üzerine para ekleyip üst model bir laptop alma şansım olur mu? Siz değerli arkadaşlarımın bu konuda bana önerileri ne olur? Laptobu genel olarak oyun oynamak amacı ile kullanıyorum herhangi bir render ve edit işim yok. Günlük youtube, instagram, spotify ve oyun oynama gibi işlemler yapıyorum. Kronik sorunu olmayan, soğutma sisteminden bir sorun çıkmayacak bir laptop arıyorum. Herkese şimdiden yardımları için teşekkür ederim.
Laptop Özellikleri:
GPU: RTX 4060
CPU RYZEN 7840HS
RAM: 2*8 16 GB 5200MHZ RAM
DEPOLAMA: 512GB SK HYNİX
Laptop Özellikleri:
GPU: RTX 4060
CPU RYZEN 7840HS
RAM: 2*8 16 GB 5200MHZ RAM
DEPOLAMA: 512GB SK HYNİX