Anakartımda Sistem Açılırken Kırmızı Işık Yanıyor

Liphlm

80+
Reaksiyon skoru
16
Anakartım COLORFUL BATTLE-AX B760M-K V20 DDR5 7200Mhz mATX bugün olan bir olay steam açık iken ekranım dondu yeniden başlattım ve ışık yanıyordu walpaper engine kullanıyorum hareketli walpaperim var o bile kasıyordu daha önce hiç karşılaşmamıştım sebebini biliyor musunuz

hangi ışık yanıyor cpu mu dram mı

Bakıyım hemen kral
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kral sırayla hepsi yanıyor
yani bilgisayar açılırken ışık yanması normal 1-2dkdan uzun sürmüyorsa sorun yok

bellek eğitimi falan yapıyor arada bilgisayar açılış süresi uzayabiliyor

yani bilgisayar açılırken ışık yanması normal 1-2dkdan uzun sürmüyorsa sorun yok
daha önce hiç olmuyordu kral valla bugün
Başlıksız.webp
oldu

senin bugun fark etme ihtimalin nedir çünkü bende bilgisaya ilk güç verince anakartta ilk kırmızı yanıyor sonra sönüyor

senin bugun fark etme ihtimalin nedir çünkü bende bilgisaya ilk güç verince anakartta ilk kırmızı yanıyor sonra sönüyor
kanka valla açarken kasa ya baktım kırmızı ışık aşağı yansıyordu normalde hiç görmedim bir de steam de ekran aniden donu imleç falan hiç hareket etmiyordu yeniden başlattım sonra kırmızı ışık dikkatimi çekti sorayım dedim tekrar açtıktan sonra walpaper de kasma var hareketli walpaper kullanıyorum normalde hiç olmadı

kanka valla açarken kasa ya baktım kırmızı ışık aşağı yansıyordu normalde hiç görmedim bir de steam de ekran aniden donu imleç falan hiç hareket etmiyordu yeniden başlattım sonra kırmızı ışık dikkatimi çekti sorayım dedim tekrar açtıktan sonra walpaper de kasma var hareketli walpaper kullanıyorum normalde hiç olmadı
kapatırkende yanıp sönüyor

O normal hocam sistem her açılışta parçaları kontrol ediyor sorun yoksa açılırım diyor kırmızı ışık sönüyor

daha önce görnediğimden endişelendim kral valla
Bu model de ışık aşağı da sanir8m kart önüne geliyor. MSİ var ben de o direkt yukarda hemen gözüküyor her açtığım da da yanar kırmızı ışık

Eğer açtığında -5-10 dk kalsa o zaman derdik bios sıfırla ramleri çıkar vs

Bu model de ışık aşağı da sanir8m kart önüne geliyor. MSİ var ben de o direkt yukarda hemen gözüküyor her açtığım da da yanar kırmızı ışık

Eğer açtığında -5-10 dk kalsa o zaman derdik bios sıfırla ramleri çıkar vs
evet benimki ekran kartının hemen altında olduğu için gözükmüyor o yüzden ilk defa bugün denk geldim

Geri