Kendim Bir Sistem Kurdum Sizce İyi mi?

Aldınmı sistemi yoksa alacakmısın ?
Daha almadım şuan planliyorum bazı parçaları alacak kadar param hazır ama
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

psu arada sıcak fırsat açılıyor c750 vs bakabilirsin anakart b840 almazdım b650lerde daha düzgünü vardır bence çok düşük beslemeli bir şey alma ekran kartı da klasik 9060 xt 16 gb tercih ederdim 2kda oynayabilmek için
kasayı biraz daha ucuz bir şey bulup soğutucuyu hava soğutu yapardım bütçe çıksın
Hocam bende isterdim 9060Xt ama aralarinda 8-9 k oynuyor anakarttada b840 ile b650 arasında gidip geliyorum

Benim sana tavsiyem hazır sistem olarak al. Böyle çok zarar edersin. Toplamada biraz daha lian li akvaryum tarzı özel toplamaya girmeyeceksen zarar edersin.

Benim sana tavsiyem hazır sistem olarak al. Böyle çok zarar edersin. Toplamada biraz daha lian li akvaryum tarzı özel toplamaya girmeyeceksen zarar edersin.
Hazır sistemlere baktığımda PSU ve kasa değişmek lazım oda ekstra koyuyor şuan bunun dengi gaming günde var 43 falan yapıyor

psu arada sıcak fırsat açılıyor c750 vs bakabilirsin anakart b840 almazdım b650lerde daha düzgünü vardır bence çok düşük beslemeli bir şey alma ekran kartı da klasik 9060 xt 16 gb tercih ederdim 2kda oynayabilmek için
kasayı biraz daha ucuz bir şey bulup soğutucuyu hava soğutu yapardım bütçe çıksın
Bu fiyatlara 16gb 9060xt yok maalesef hocam 5060ti'larda da aynı şekilde her iki seçeneğinde 8 gblik versiyonları var örnek sistemdeki gibi. Tabi ki DDR5 için konuşuyorum.

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bende isterdim 9060Xt ama aralarinda 8-9 k oynuyor anakarttada b840 ile b650 arasında gidip geliyorum
7500f 5.6k - 5kya indirimde denk getirebilirsin
anakart 5k bulursun
soğutucu 2k
ekran kartı 20.7k
psu 3k
kasa 2k
ssd 6k
ram 10k
54-55k yapıyor 5k artıramaz mısın bütçeni

7500f 5.6k - 5kya indirimde denk getirebilirsin
anakart 5k bulursun
soğutucu 2k
ekran kartı 20.7k
psu 3k
kasa 2k
ssd 6k
ram 10k
54-55k yapıyor 5k artıramaz mısın bütçeni
Artirabilirim az bir şey gecikir önemli deil benim için bu fiyatlara bu sistem iyi mi?

50 bin tl ye 5060 lı sistem almayın aldırmayın ikinci el kurun gençler valla 5060 lı sistemler absürt şekilde pahalı

Ekran görüntüsü 2026-05-29 144023.webp

Anakartı özellikle a serisi yapmamak istedim bütçeyi çok az aşıyor öneri olarak aklında bulunabilir veya daha iyi seçenek varsa arkadaşlar tavsiye de verebilir.

güzel bir 9060xt 16gb sistem bekleyin 50k verilmez 8gb lı sisteme

Sinerji üzerinde bu fiyat şu an. Ekran kartı 16gb yanlış anlaşılmasın.

fiyatı aşşağıda tutmak için ramleri yükseltmedim ama düşünürsen ekteki ramleri kullanıyorum çok başarılılar.
Teşekkür ederim hocam ram olarak 6000 MHz bir ram secersek 7500 f ile daha uygun olacaktır 9060 XT de şuan indirimde galiba

Geri