🔥İndirim Xiaomi 17t Pro 12 + 256gb Hediyeler Dahil 60.999 TL 🎉

Kendimi bildim bileli android kullanıyorum. Önceki telefonlarımın çoğu kaçak xiaomi, redmi gibi telefonlardı şuan da malum yolla kayıtlı s23 ultra var ama kimse kusura bakmasın 60K bir android cihaza vermem hele hele bu android cihaz o markanın tepe modeli değilse hiç hiç vermem.

T dediğiniz daha düne kadar orta seviye modellerdi, Mi 9T yi uzun süreler kullandım o zamanlar yine donanım olarak üst seviyeye yakın donanımı vardı ama fiyatlandırma olarak çok çok daha aşığıdaydı.

Velhasıl 60-70-80K para vereceksem kesinlikle gider iphone alırım, bu rakamlara android almak akıl işi değil.
Hocam içine iphone modu indirirsin nolucak

Mersin de mardinde yaşasam daha ucuza bulurdum kesinlikle.
garantili varken deymez be bir de kaçakların içini açıp sım kart portu koyup satıyorlar çünkü abd cihazlarının resmen hepsi e sımli i iphone larda denenir ama 2 katı olduğundan

Son düzenleme:
T serisi için neden bu fiyatlara çıktıklarını asla anlamıyorum, bu fiyatta alternatif çok.

garantili varken deymez be bir de kaçakların içini açık sım kart portu koyup satıyorlar çünkü abd cihazlarının rersmen hepsi e sımli i iphonelarda denenir ama 2 katı olduğundan
Hiç bir şey bilmeden nasıl da inanarak sallıyorsun be dostum.

Hiç bir kaçak cihaza sim portu falan takılmıyor. 4 çeşit kayıt yöntemi var;

1. yazılımsal kayıt, herkesin bildiği klasik yazılımsal kayıt

2. server kaydı, samsung a özel belirli cihazlar bu şekilde kayıt ediliyor

3. direnç kaydı, anakart üzerindeki direnç çipinin iptal edilerek yazılımsal kaydı mümkün hale getiren bir yöntem

4. CPID kaydı, yazılımla yada dirençle kaydı mümkün olmayan belirli cihazları xiaomi serverları üzerinden kayıt edebilen bir yöntem

Hiç bir yöntemde sim kart portu koyma gibi bir saçmalık söz konusu değil.

Ayrıca kaçak cihazların hiç biri abd den gelmiyor.

garantili varken deymez be bir de kaçakların içini açık sım kart portu koyup satıyorlar çünkü abd cihazlarının rersmen hepsi e sımli i iphonelarda denenir ama 2 katı olduğundan
E sim olayı gelse Server kayıt ile hallolur bence. Şu anda kaçaklar neredeyse yarı yarıya 15t pro da fazla fark olmuyor ama 14t pro eski olduğu için çoğu yere göre yarı yarıya oynuyor.

Hiç bir şey bilmeden nasıl da inanarak sallıyorsun be dostum.

Hiç bir kaçak cihaza sim portu falan takılmıyor. 4 çeşit kayıt yöntemi var;

1. yazılımsal kayıt, herkesin bildiği klasik yazılımsal kayıt

2. server kaydı, samsung a özel belirli cihazlar bu şekilde kayıt ediliyor

3. direnç kaydı, anakart üzerindeki direnç çipinin iptal edilerek yazılımsal kaydı mümkün hale getiren bir yöntem

4. CPID kaydı, yazılımla yada dirençle kaydı mümkün olmayan belirli cihazları xiaomi serverları üzerinden kayıt edebilen bir yöntem

Hiç bir yöntemde sim kart portu koyma gibi bir saçmalık söz konusu değil.

Ayrıca kaçak cihazların hiç biri abd den gelmiyor.
bana iş bilmez diyene bak nasıl oluyor sana kısa bir video atarak göstereyim

nasıl sanayı sım koyuyorlar dersen bataryayı kesip boş yer açıyorlar bataryayı artık neyle kapatıyorlarsa kapatıp satıyorlar ve bu imeisi kaçak yollardan dediğin gibi yapılıyor

E sim olayı gelse Server kayıt ile hallolur bence. Şu anda kaçaklar neredeyse yarı yarıya 15t pro da fazla fark olmuyor ama 14t pro eski olduğu için çoğu yere göre yarı yarıya oynuyor.
benim dediğim direk içini açıp parçaların bazılarını keserek sanayı sım koyuyorlar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Söz konusu cihaz iphone mu sence? halen boş yapmaya devam ediyorsun.
her cihazda aynı durum var her türlüsünü gördüm ben xiaomi sinden tut realmesine kadar yapıyorlar bence sen boş yapma

benim dediğim direk içini açıp parçaların bazılarını keserek sanayı sım koyuyorlar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

her cihazda aynı durum var her türlüsünü gördüm ben xiaomi sinden tut realmesine kadar yapıyorlar bence sen boş yapma
Her cihazda aynı durum yok hatta %90 ında yok :D Xiaomi cihazların abd den geldiğini mi sanıyorsun

Mardinde mı yaşıyorsunuz
Doğu bölgeleri çokta ucuz değil telefon konusunda özellikle dükkandan alırsanız. Ben aralık ayında şahıstan 0 15T aldım kardeşime 512 gb. Telefoncular 19-20 derken 17.500'e aldım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,954
Üyeler
196,862
Son üye
mercedesmandalina
Geri