Woaax
80+
- Reaksiyon skoru
- 90
Mardinde mı yaşıyorsunuzYaşadığım bölgede 18k ya 14t pro 25k ya 15t pro bulabiliyorum. 30k ya bulunabilecektir.
Mardinde mı yaşıyorsunuzYaşadığım bölgede 18k ya 14t pro 25k ya 15t pro bulabiliyorum. 30k ya bulunabilecektir.
Mersin de mardinde yaşasam daha ucuza bulurdum kesinlikle.Mardinde mı yaşıyorsunuz
Hocam içine iphone modu indirirsin nolucakKendimi bildim bileli android kullanıyorum. Önceki telefonlarımın çoğu kaçak xiaomi, redmi gibi telefonlardı şuan da malum yolla kayıtlı s23 ultra var ama kimse kusura bakmasın 60K bir android cihaza vermem hele hele bu android cihaz o markanın tepe modeli değilse hiç hiç vermem.
T dediğiniz daha düne kadar orta seviye modellerdi, Mi 9T yi uzun süreler kullandım o zamanlar yine donanım olarak üst seviyeye yakın donanımı vardı ama fiyatlandırma olarak çok çok daha aşığıdaydı.
Velhasıl 60-70-80K para vereceksem kesinlikle gider iphone alırım, bu rakamlara android almak akıl işi değil.
garantili varken deymez be bir de kaçakların içini açıp sım kart portu koyup satıyorlar çünkü abd cihazlarının resmen hepsi e sımli i iphone larda denenir ama 2 katı olduğundanMersin de mardinde yaşasam daha ucuza bulurdum kesinlikle.
Hiç bir şey bilmeden nasıl da inanarak sallıyorsun be dostum.garantili varken deymez be bir de kaçakların içini açık sım kart portu koyup satıyorlar çünkü abd cihazlarının rersmen hepsi e sımli i iphonelarda denenir ama 2 katı olduğundan
E sim olayı gelse Server kayıt ile hallolur bence. Şu anda kaçaklar neredeyse yarı yarıya 15t pro da fazla fark olmuyor ama 14t pro eski olduğu için çoğu yere göre yarı yarıya oynuyor.garantili varken deymez be bir de kaçakların içini açık sım kart portu koyup satıyorlar çünkü abd cihazlarının rersmen hepsi e sımli i iphonelarda denenir ama 2 katı olduğundan
bana iş bilmez diyene bak nasıl oluyor sana kısa bir video atarak göstereyimHiç bir şey bilmeden nasıl da inanarak sallıyorsun be dostum.
Hiç bir kaçak cihaza sim portu falan takılmıyor. 4 çeşit kayıt yöntemi var;
1. yazılımsal kayıt, herkesin bildiği klasik yazılımsal kayıt
2. server kaydı, samsung a özel belirli cihazlar bu şekilde kayıt ediliyor
3. direnç kaydı, anakart üzerindeki direnç çipinin iptal edilerek yazılımsal kaydı mümkün hale getiren bir yöntem
4. CPID kaydı, yazılımla yada dirençle kaydı mümkün olmayan belirli cihazları xiaomi serverları üzerinden kayıt edebilen bir yöntem
Hiç bir yöntemde sim kart portu koyma gibi bir saçmalık söz konusu değil.
Ayrıca kaçak cihazların hiç biri abd den gelmiyor.
Söz konusu cihaz iphone mu sence? halen boş yapmaya devam ediyorsun.bana iş bilmez diyene bak nasıl oluyor sana kısa bir video atarak göstereyim
benim dediğim direk içini açıp parçaların bazılarını keserek sanayı sım koyuyorlarE sim olayı gelse Server kayıt ile hallolur bence. Şu anda kaçaklar neredeyse yarı yarıya 15t pro da fazla fark olmuyor ama 14t pro eski olduğu için çoğu yere göre yarı yarıya oynuyor.
her cihazda aynı durum var her türlüsünü gördüm ben xiaomi sinden tut realmesine kadar yapıyorlar bence sen boş yapmaSöz konusu cihaz iphone mu sence? halen boş yapmaya devam ediyorsun.
Her cihazda aynı durum yok hatta %90 ında yokbenim dediğim direk içini açıp parçaların bazılarını keserek sanayı sım koyuyorlar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
her cihazda aynı durum var her türlüsünü gördüm ben xiaomi sinden tut realmesine kadar yapıyorlar bence sen boş yapma
Doğu bölgeleri çokta ucuz değil telefon konusunda özellikle dükkandan alırsanız. Ben aralık ayında şahıstan 0 15T aldım kardeşime 512 gb. Telefoncular 19-20 derken 17.500'e aldım.Mardinde mı yaşıyorsunuz