bendegan65
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
takas beklemedi var hedapta hocam zaten yeni almışdın hesabı mobile guard ve şifreyide değiştiysen bekleme süresini beklicen yapcak bir şey yok yanianlamadığım şekilde görseldeki hatayı alıyorum nereye baksam çözemedim hesap yeni satın alım için sadece seçkin hesap aldım bir de bir tane ilanım var steamde yardımcı olabilen arkadaş var mı?
bekleyeceksin mecbur steam guarda yeni giriş yapmışsın ya da yeni cihazdan giriş yapmışsınanlamadığım şekilde görseldeki hatayı alıyorum nereye baksam çözemedim hesap yeni satın alım için sadece seçkin hesap aldım bir de bir tane ilanım var steamde yardımcı olabilen arkadaş var mı?
hayır değil hocamsteam guard mobilde aktif mi
bekleme yok göremedim baktım ama yasaklama yazmıyor galiba mobile guard aktif değil ondan olmalıtakas beklemedi var hedapta hocam zaten yeni almışdın hesabı mobile guard ve şifreyide değiştiysen bekleme süresini beklicen yapcak bir şey yok yani
hocam peki steam guarda giriş yaparsam ban olacak mı?bekleyeceksin mecbur steam guarda yeni giriş yapmışsın ya da yeni cihazdan giriş yapmışsın
steam mobil guard etkinleştir ve 15 gün geçsin, daha sonrasında alışveriş yapabilirsin. Çünkü mobil guardın yoksa atılan takaslar hep beklemede oluyor.hayır değil hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bekleme yok göremedim baktım ama yasaklama yazmıyor galiba mobile guard aktif değil ondan olmalı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
hocam peki steam guarda giriş yaparsam ban olacak mı?
anladım hocam sağolunsteam mobil guard etkinleştir ve 15 gün geçsin, daha sonrasında alışveriş yapabilirsin. Çünkü mobil guardın yoksa atılan takaslar hep beklemede oluyor.
Evet belli bir süre takas banın olacak beklemekten başka yapabileceğin bir şey yok hocamhocam peki steam guarda giriş yaparsam ban olacak mı?
Sağolun ne yapalım bekliyeceğizEvet belli bir süre takas banın olacak beklemekten başka yapabileceğin bir şey yok hocam
hocam peki kaç gün bekleme süresi var bilginiz var mı?Evet belli bir süre takas banın olacak beklemekten başka yapabileceğin bir şey yok hocam